Descrierea produsului

Utilizare

Humana AR este o formula de lapte praf speciala pe baza de proteine din lapte, optima pentru dieta copiilor cu o tendinta accentuata de a regurgita. Humana AR poate fi administrat suplimentar alaptarii, de la nastere, sau ca o formula ideala de lapte praf cand nu alaptati.

Cum functioneaza

Guma de roscove: este un agent aglutinant vegetal pur care ingroasa laptele.

Are o consistenta familiara: formula de lapte praf poate fi administrata cu ajutorul unei tetine.

Devine deosebit de cremos in stomac: astfel se reduc refuxul hranei in esofag si regurgitarea.

Ingredientelapte degresat, zer praf demineralizat, uleiuri vegetale (de palmier, rapita, oarea soarelui), maltodextrina, lactoza, guma din roscove, carbonat de calciu, emulsi cator: lecitina din soia, citrat de potasiu, saruri de calciu din acid ortofosforic, clorura de potasiu, clorura de sodiu, vitamine (vitamina C, niacina, vitamina E, acid pantotenic, vitamina A, vitamina B6, tiamina, ribofavina, acid folic, vitamina K1, biotina, vitamina D3, vitamina B12), L-tirozina, citrat de sodiu, carbonat de magneziu, taurina, L-fenilalanina, lactat feros, L-triptofan, oxid de zinc, sulfat de zinc, sulfat cupric, sulfat de mangan, iodat de potasiu, molibdat de sodiu, selenat de sodiu.

Simplu de preparat

Respectati intocmai instructiunile de utilizare cand preparati formula de lapte praf. Prepararea necorespunzatoare sau pastrarea biberonului pregatit o perioada mai lunga de timp poate duce la probleme de sanatate ca urmare a dezvoltarii bacteriilor nedorite. Pregatiti formula de lapte proaspat inainte de fiecare masa si administrati-l imediat copilului. Important: Raciti biberonul pana ajunge la temperatura potrivita (37°C) (exista riscul sa opariti copilul). Nu utilizati formula de lapte ramas.

Spalati bine biberonul, tetina si inelul adaptor. Nu incalziti formula de lapte la microunde (exista riscul sa opariti copilul). Inchideti bine punga dupa ce ati scos formula de lapte din aceasta, depozitati la loc racoros si uscat si consumati in urmatoarele 3 saptamani.

  1. Fierbeti cantitatea necesara de apa si lasati-o la racit pana ajunge la o temperatura de 70°C (sau incalziti Humana apa pentru sugari pana ajunge la o temperatura de 70°C).
  2. Turnati aproximativ jumatate din cantitatea de apa necesara intr-un biberon spalat bine.
  3. Umpleti lingura dozatoare Humana si indepartati surplusul cu un cutit sau ceva similar. Puneti cantitatea necesara de formula de lapte praf in biberon.
  4. Inchideti biberonul si agitati bine imediat. Adaugati cantitatea de apa ramasa si agitati bine biberonul inca o data (folositi o carpa).
  5. Raciti formula de lapte pana ajunge la temperatura potrivita: in baie de apa sau sub jet rece de la robinet (aprox. 5-7 minute).
  6. Agitati inca o data biberonul, fixati tetina si verificati daca formula de lapte are temperatura potrivita (37°C) (exista riscul sa opariti copilul).

Copilul nu trebuie sa se afle in apropierea dumneavoastra cand pregatiti biberonul (exista riscul sa-l opariti).

Instructiuni de utilizare

Utilizati numai lingura dozatoare (contine aprox. 4,4 g).

Fiecare bebelus este diferit. Cantitatile recomandate sunt numai orientative si pot diferi in functie de nevoile fiecarui copil.

Important

  • pentru alimentatia copilului

Humana AR este ideal ca sursa unica de lapte pentru sugari, inca de la nastere.

A se administra numai sub supraveghere medicala!

Alaptarea este modul ideal de a va hrani copilul. Discutati cu medicul din spital sau cu medicul de familie daca doriti sa utilizati Humana AR. Discutati cu medicul pediatru daca frecventa varsaturilor nu scade dupa ce utilizati Humana AR. Humana AR contine carbohidrati. In cazul tulburarilor asociate cu intoleranta la glucoza, a se utiliza numai sub monitorizare metabolica constata. Nu utilizati Humana AR la copiii cu intoleranta la laptele de vaca, alergii demonstrate la proteinele din lapte de vaca, galactosemie si intoleranta la lactoza.

  • pentru sanatatea dentara a copilului

Nu lasati copilul sa utilizeze biberonul pe post de suzeta. Similar laptelui matern, formula de lapte praf contine carbohidrati (de exemplu, lactoza). Contactul permanent al carbohidratilor cu dantura poate duce la deteriorarea acesteia. Mesele administrate cu biberonul nu trebuie sa dureze mai mult decat alaptarea.

Cantitate: 400g. 400g asigura aprox 30 biberoane a cate 100ml sau un total de 3 litri

Recomandare de varsta: 0 luni+

Lapte praf anti-regurgitare Humana AR 400 G 0 luni+

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra