Descrierea produsului

Utilizare:

Humana 2 GOS este ideal pentru copiii cu varsta de peste 6 luni, dupa alaptare sau Humana 1 GOS. Puteti trece la Humana 2 GOS de la orice alta formula de lapte praf.

Continut:

GOS: Fibre alimentare prebiotice, prezente in laptele matern. Acestea stimuleaza dezvoltarea florei intestinale sanatoase.

Acizi grasi Omega-3: stimuleaza dezvoltarea creierului si celulelor nervoase.

Vitamina D: sustine absorbtia de calciu pentru oase puternice.

Ingrediente: lapte degresat, zer demineralizat dietetic, uleiuri vegetale (de palmier, rapita, floarea soarelui), maltodextrina, sirop de galacto-oligozaharide (din lapte), lactoza, sirop de glucoza, carbonat de calciu, emulsificator: lecitina din soia, saruri de calciu din acid ortofosforic, clorura de potasiu, citrat de sodiu, vitamine (vitamina C, niacina, acid pantotenic, vitamina E, vitamina B6, vitamina A, tiamina, riboflavina, acid folic, vitamina K1, biotina, vitamina D3, vitamina B12), citrat de potasiu, L-tirozina, carbonat de magneziu, taurina, lactat feros, L-triptofan, oxid de zinc, sulfat cupri,  sulfat de zinc, iodat de potasiu, sulfat de magneziu, selenat de sodiu.

Usor de preparat:

Respectati cu strictete instructiunile de folosire. Un mod de preparare gresit sau pastrarea pe un termen lung a produsului deja preparat pot sa dauneze grav sanatatii copilului. Produsul trebuie preparat inainte de fiecare masa si administrat imediat copilului. A nu se refolosi cantitatea ramasa.

Curatati si sterilizati in prealabil biberonul, tetina si inelul biberonului. Nu incalziti produsul in cuptorul cu microunde (pericol de arsura). Inchideti bine punga desigilata dupa folosirea produsului si pastrati intr-un loc racoros si uscat. A se consuma continutul in termen de 3 saptamani.

  1. Fierbeti apa si lasati sa se raceasca pana la temperatura de 50°C (sau incalziti Humana Apa pentru sugari pana la temperatura de 50°C).
  2. Turnati in biberonul pregatit aproximativ 1/2 din cantitatea necesara de apa.
  3. Folosind lingurita de masura Humana, luati cate o lingurita din produs si nivelati continutul acesteia cu lama unui cutit, fara a presa continutul. Adaugati in biberon cantitatea necesara de formula de lapte praf.
  4. Inchideti biberonul si agitati energetic. Adaugati restul de apa si agitati din nou energic.
  5. Fixati tetina si verificati din nou daca preparatul are o temperatura adecvata (37°C).

Fiecare copil este unic. Cantitatile indicate sunt doar orientative. Dupa luna a 6 a un copil bea in medie 200ml la masa, de aproximativ 2-3 ori pe zi.

Garantia prospetimii

Acest produs este ambalat ermetic in punga din folie ce mentine prospetimea. Va rugam sa inchideti bine punga desigilata si sa o depozitati intr-un loc racoros si uscat. Produsul desfacut trebuie consumat in maximum 3 saptamani.

Reciclare:

Va rugam sa reciclati cutia produsului abia dupa terminarea acestuia, deoarece contine informatii importante privind folosirea acestuia.

Sprijiniti-ne in protejarea mediului inconjurator prin reciclarea corecta a ambalajelor:

  • punga si lingurita de masura in cosul de gunoi special destinat reciclarii plasticului
  • cutia de carton in cosul de hartii

Informatii importante

Pentru hrana bebelusului. Alaptarea este modul ideal de a va hrani copilul in primele 6 luni de viata. Similar celorlalte formule de lapte praf de crestere, Humana 2 GOS nu trebuie utilizat ca inlocuitor pentru laptele matern in primele 6 luni de viata, ci numai dupa varsta de 6 luni, ca parte a unei diete echilibrate. Totusi, nevoile individuale pentru cresterea si dezvoltarea copilului dumneavoastra pot impune introducerea formulelor de crestere ca parte a unei diete echilibrate mai devreme decat s-a prevazut in regimul alimentar al copilului. Va rugam sa discutati cu medicul pediatru in acest sens.

Pentru sanatatea dintilor. Nu lasati copilul sa utilizeze biberonul pe post de suzeta. Similar laptelui  matern, laptele praf contine glucide (de exemplu, lactoza), al caror contactul permanent cu dantura poate produce carii si poate duce la deteriorarea acesteia. Mesele administrate cu biberonul nu trebuie sa dureze mai mult decat alaptarea. Obisnuiti copilul cat mai repede cu utilizarea unei cani.

Cantitate:

Contine 600g ℮. 2 pungi a 300g

600 g asigura aprox. 21 biberoane care contin 200 ml sau un total de 4,2 litri.

Lapte praf Humana 2 GOS 600 G 6 luni+

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra