Descrierea produsului

Humana (etapa 3) Formula de lapte de continuare este ideal oentru copiii cu varsta de peste 10 luni, dupa Humana 2 GOS sau orice alta formula de lapte praf de crestere. Puteti administra, fara probleme, Humana (etapa 3) Formula de lapte de continuare cu biberonul sau, mai tarziu, cu cana.

Ce contine

  • GOS: Galacto-olizaharidele sunt fibre alimentare prebiotice, prezente in laptele matern. Acestea contribuie la dezvoltarea unei flore intestinale sanatoase.
  • Vitamina D: fixeaza calciul pentru o mai buna rezistenta a oaselor.
  • Acizi grasi Omega-3: stimuleaza dezvoltarea creierului si a celulelor nervoase.

Produs fara ingrediente cu continut de gluten.

Ingrediente: Lapte degresat, Lactoza, Maltodextrina, Uleiuri vegetale (de palmier, rapita, floarea soarelui), Sirop de galacto-oligozaharide (din lapte), Carbonat de calciu, Saruri din calciu din acid ortofosforic, Citrat de potasiu, Vitamine (vitamina C, niacina, acid pantotenic, vitamina E, vitamina A, tiamina, vitamina B6, riboflavina, acid folic, vitamina K1, vitamina D3, biotina, vitamina B12), Citrat de sodiu, Carbonat de magneziu, Clorura de potasiu, L-triptofan, Difosfat feric, Aroma naturala de vanilie bourbon, Oxid de zinc, Sulfat cupric, Sulfat de mangan, Iodat de potasiu, Selenat de sodiu.

Mod de preparare

  1. Fierbeti cantitatea necesara de apa si lasati-o la racit pana ajunge la o temperatura de 500C (sau incalziti Humana Apa pentru sugari pana ajunge la o temperatura de 500C).
  2. Turnati aproximativ jumatate din cantitatea de apa necesara intr-un biberon spalat bine.
  3. Umpleti lingura dozatoare Humana si indepartati surplusul cu un cutit sau ceva similar. Puneti cantitatea necesara de formula de lapte praf in biberon.
  4. Inchideti biberonul si agitati bine imediat. Adaugati cantitatea de apa ramasa si agitati bine biberonul inca o data.
  5. Fixati bine tetina si verificati daca lichidul are o temperatura de aproximativ 370

Necesarul de lichide si doze

Utilizati numai lingura dozatoare (contine aprox. 5g).

Fiecare bebelus este diferit, prin urmare necesarul de lichide indicat aici este numai o valoare aproximativa. Dupa 10 luni, un bebelus consuma, in medie, 200 ml per masa si are nevoie de 1-2 mese cu formula de lapte pe zi.

Informatii importante:

  • Pentru alimentatia copilului

Alaptarea estemodul ideal de a va hrani copilul in primele 6 luni de viata. Similar celorlalte formule de lapte praf de crestere, Humana (etapa 3) Formula de lapte de continuare nu trebuie utilizat ca inlocuitor pentru laptele matern in primele 6 luni de viata, ci numai dupa varsta de 10 luni, ca parte a unei diete echilibrate.

Totusi, nevoile individuale pentru cresterea si dezvoltarea copilului dumneavoastra pot impune introducerea formulelor de crestere, ca parte a unei diete echilibrate mai devreme decat s-a prevazut in regimul alimentar al copilului.

Va rugam sa discutati cu medicul pediatru in acest sens.

  • Pentru sanatatea dentara a copilului

Nu lasati copilul sa utilizeze biberonul pe post de suzeta sau pentru supt continuu.

Similar laptelui matern, formula de lapte praf pentru copii contine carbohidrati (de exemplu, lactoza) care, atunci cand intra in contact frecvent si prelungit cu dantura, poate duce la deteriorarea acesteia, sub forma cariilor, si ulterior, la aparitia altor probleme legate de aceasta.

Mesele administrate cu biberonul nu trebuie sa dureze mai mult decat alaptarea.

Obisnuiti copilul cat mai repede cu utilizarea unei cani.

Lapte de continuare Humana 3 GOS 600 G 10 luni+

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra