Descrierea produsului

Utilizare:

Humana HA 1 este o formula hipoalergenica de lapte praf pentru copii cu risc alergic crescut. Humana HA 1 este un supliment ideal pentru laptele matern sau o formula ideala de lapte praf cand nu alaptati. Puteti utiliza Humana HA 1 pana la sfarsitul perioadei de alaptare cu biberonul. Cand produsul nu mai asigura satietate copilului, va recomandam sa treceti la Humana HA 2, dupa varsta de 6 luni.

Ce contine

GOS: Fibre alimentare importante, prezente in laptele matern.

LCP: Acizii grasi polinesaturati, cu lant lung de atomi de carbon, Omega-3 si Omega-6, prezenti si in laptele matern, au o importanta deosebita deoarece copilul nu ii poate produce singur, in cantitati suficiente, in primele luni de viata.

Hipoalergenic: contine proteine descompuse de calitate din lapte, reducand riscul aparitiei alergiilor.

Lactoza: prezenta si in laptele matern, Humana HA 1 contine numai lactoza sub forma de carbohidrati. Prin urmare, puteti hrani copilul oricat de des si oricat de mult are nevoie in functie de apetitul alimentar.

Produs fara ingrediente cu continut de gluten.

 

Ingrediente: Lactoza, uleiuri vegetale (de palmier, rapita, floarea soarelui, Mortierella alpina), proteine hidrolizate din zer, sirop de galacto-oligozaharide (din lapte), saruri de calciu din acid ortofosforic, emulsificator: acid citric, esteri din mono- si digliceride din acizi grasi, carbonat de calciu, hidrogenotartrat de colina, clorura de potasiu, citrat de sodiu, ulei de origine animala (untura de peste), carbonat de magneziu, vitamine (vitamina C, niacina, vitamina E, acid pantotenic, vitamina B2, vitamina B1, vitamina A, vitamina B6, acid folic, vitamina K1, biotina, vitamina D3, vitamina B12), inositol, taurina, nucleotide (citidina-5'-monofosfat, uridina-5'-monofosfat, adenozina-5'-monofosfat, inozina-5'-monofosfat, guanozina-5'-monofosfat), L-carnitina, sulfat de zinc, sulfat feros, stabilizator: acid lactic L (+), complex cupru-lizina, sulfat de mangan, iodat de potasiu, selenat de sodiu.

 

Instructiuni de utilizare

Utilizati numai lingura dozatoare (contine aprox. 4,4 g).

Fiecare bebelus este unic. Cantitatile recomandate pentru consum sunt numai orientative si pot diferi in functie de nevoile individuale ale fiecarui sugar.

Important

  • pentru alimentatia copilului

Alaptarea este modul ideal de a va hrani copilul. Adresati-va medicului din spital sau medicului pediatru daca doriti sa utilizati formula de lapte praf pentru copii. Trebuie sa treceti la o formula non-hipoalergenica sau sa introduceti alimente complementare numai dupa ce ati discutat cu medicul pediatru. Humana HA 1 nu trebuie utilizat in cazul alergiei la proteine din lapte de vaca, intolerantei la lactoza, galactosemiei si malabsorbtiei de glucoza-galactoza.

  • pentru sanatatea dentara a copilului

Nu lasati copilul sa utilizeze biberonul pe post de suzeta. Similar laptelui matern, formula de lapte praf contine carbohidrati (de exemplu, lactoza). Contactul permanent al carbohidratilor cu dintii poate duce la deteriorarea acestora. Mesele administrate cu biberonul nu trebuie sa dureze mai mult decat alaptarea.

Cantitate: 500g ce vor asigura aproximativ 37 biberoane a cate 100 ml sau un total de 3.7 litri.

Recomandare de varsta: 0 luni+

Lapte praf hipoalergenic Humana HA 1 500 G 0 luni+

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra