Descrierea produsului

Simplu de preparat - Instrucțiuni de utilizare

Respectați întocmai instrucțiunile de utilizare când preparați formula de lapte. Prepararea necorespunzătoare sau păstrarea biberonului pregătit o perioadă mai lungă de timp poate duce la probleme de sănătate ca urmare a dezvoltării bacteriilor nedorite. Pregătiți formula de lapte proaspătă înainte de fiecare masă și administrați-o imediat copilului. Important: Răciți biberonul până ajunge la temperatura potrivită (37°C) (există riscul să opăriți copilul). Nu utilizați formula de lapte rămasă.

Spălați bine biberonul, tetina și inelul adaptor. Nu încălziți formula de lapte la microunde (există riscul să opăriți copilul). Închideți bine punga după ce ați scos formula de lapte din aceasta, depozitați la loc răcoros și uscat și consumați în următoarele 3 săptămâni.

Pentru biberon: Fierbeți o cantitate de apă potabilă și lăsați-o la răcit până ajunge la o temperatură de 70°C (sau încălziți Humana apă pentru sugari până ajunge la o temperatură de 70°C). Puneți cantitatea necesară de formulă de lapte în biberon și adăugați jumătate din cantitatea de apă potabilă necesară. Închideți biberonul și agitați bine imediat. Atenție: biberonul este încins, protejați-vă mâinile (folosiți o cârpă). Adăugați cantitatea de apă rămasă și agitați bine biberonul încă o dată. Răciți formula de lapte până ajunge la temperatura potrivită: în baie de apă sau sub jet rece de la robinet (aprox. 5-7 minute). Agitați încă o dată biberonul, xați tetina și veri cați dacă formula de lapte are temperatura potrivită 37°C (există riscul de a opări copilul).

 

Formă mai consistentă: Fierbeți o cantitate de apă potabilă și lăsați-o la răcit până ajunge la o temperatură de 50°C sau încălziți Humana apă pentru sugari până ajunge la o temperatură de 50°C. Puneți cantitatea necesară de formulă de lapte într-un bol, adăugați apă potabilă și amestecați cu o furculiță până obțineți textura dorită.

Utilizați numai lingura dozatoare (conține aprox. 4,8 g).