Descrierea produsului

Utilizare:

Humana Junior 1+ (Formula de lapte de crestere) este ideal pentru copiii cu varsta de peste 12 luni, dupa Humana (etapa 3) Formula de lapte de continuare sau orice alta formula de lapte praf. Humana Junior 1+ (formula de lapte de crestere) poate fi consumat ocazional sau in timpul mesei (de exemplu, cu paine sau musli)

Ce contine

Acizi grasi Omega-3: ajuta la dezvoltarea creierului si celulelor nervoase.

Iod: 100 ml de Humana Junior 1+ (Formula de lapte de crestere) asigura 18% din necesarul zilnic.

Copilul tau prefera sa bea Humana Junior 1+ (Formula de lapte de crestere) rece? Lasa biberonul pregatit la racit intr-o baie de apa sau sub jetul rece de la robinet pana ajunge la temperatura dorita.

Ingrediente: lapte degresat, lactoza, sirop de glucoza, uleiuri vegetale (de palmier, rapita, floarea soarelui), sucroza, carbonat de calciu, citrat de sodiu, citrat de potasiu, hidrogenotartrat de colina, vitamine (vitamina C, niacina, acid pantotenic, vitamina E, Vitamina A, tiamina, vitamina B6, riboflavina, acid folic, vitamina K1, biotina, vitamina D3, Vitamina B12), L-cistina, Taurina, L-triptofan, Lactat feros, Carbonat de magneziu, Oxid de zinc, Sulfat cupric, Vanilina, Sulfat de mangan, Iodat de potasiu, Selenat de sodiu.

Mod de preparare

Fierbeti apa si lasati-o la racit pana ajunge la o la temperatura de 50°C (sau incalziti Humana Apa pentru sugari pana la temperatura de 50°C).

Turnati aproximativ jumatate din cantitatea de apa necesara intr-un biberon spalat bine.

umpleti lingurita dozatoare Humana si indepartati surplusul cu un cutit sau ceva similar. Puneti cantitatea necesara de formula de lapte praf in biberon.

Inchideti biberonul si agitati bine imediat. Adaugati cantitatea de apa ramasa si agitati bine biberonul inca o data.

Verificati daca lichidul are o temperatura de aproximativ 37°C si transferati-l in biberon sau cana.

Necesarul de lichide si doze

Utilizati numai lingurita dozatoare (contine aprox. 4,8g). De la varsta de 12 luni, copilul consuma 1-2 cani pe zi in contextul unei diete echilibrate. Necesarul de lichid indicat aici este numai o valoare aproximativa si poate varia de la un copil la altul in functie de varsta si apetit alimentar.

Lapte praf Humana Junior 1+ 600g 12 Luni+

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra