Descrierea produsului

Lenjerie patut BEBEDECO -ofera copilului tau confortul necesar pentru a avea un somn linistit precum si bucuria de a fi insotit la culcare de personaje preferate sau figurine simpatice care ii inveselesc atmosfera.

Lenjeria pentru patut  BEBEDECO – 3 piese- pentru patut 120x60cm, contine:

1.cearceaf  saltea 140×90 cm,

2. perna 40x30cm cu umplutura din vatelina antialergica cu grosimea de 2 cm

3. pilota cu umplutura usoara, moale si termoizolanta din vatelina antialergica,dimensiuni: 100×90 cm

 

Obs.POZA ESTE DOAR PENTRU PREZENTARE.PRETUL ESTE VALABIL PENTRU LENJERIA DE PAT. CELELALTE PRODUSE SE ACHIZITIONEAZA SEPARAT.

 MOD DE INTRETINERE: a se spala la max 40 grade, se calca cu fierul de calcat la temperatura medie, interzis utilizare inalbitor, nu poate fi uscat automat, interzis curatare chimica.

Materialele folosite sunt bumbac 100%, iar captuseala din vatelina antialergica. Aceasta captuseala utilizeaza microspatii ce formeaza o “camera de aer” in interior, fiind un EXCELENT TERMOIZOLANT.Pentru asigurarea confortului, are CAPACITATEA DE RESPIRATIE care faciliteaza uscarea imediata a vaporilorde apa  ce se pot condensa intre corpul uman si imbracaminte.Este realizata din fibre ultrafine, fiind o captuseala tehnologica de DENSITATE REDUSA, armonizand nivelul de performanta cu necesitatea estetica. Captuseala este durabila, NU SE DEFORMEAZA si a promovat testul privind substantele nocive conform Oeko-Tex Standard 100. Este lejera, moale si de inalta tinuta,oferind produsului o calitate superioara.

Bumbacul utilizat in proportie de 100%  are o densitate superioara,  iar vopselele utilizate sunt nontoxice.Toate materialele sunt hypoalergenice, fiind testate conform Oeko-Tex Standard 100 (pentru detectarea substantelor nocive).

PRODUS FABRICAT IN ROMANIA