Descrierea produsului

Lenjerie de pat Safari cu perna 780x80 FLEXA

Lenjeriile de pat de la FLEXA fac parte din colectii tematice de textile gandite special pentru a accesoriza camera celor mici si a o transforma intr-un loc de poveste.Pentru fiecare lenjerie tematica veti regasi in colectia de textile numeroase accesorii menite sa transforme paturile modulare FLEXA in adevarate locuri de joaca: turnuri, corturi si perdelute, tocmai bune de folosit ca ascunzatoare, dar si pufuri, pernute suplimentare, buzunare pentru laterala patului si cutii de depozitare, piese utile care intregesc aspectul tematic al camerelor.

Lenjeriile FLEXA pentru juniori sunt confectionate integral din bumbac satinat si sunt alcatuite din fata pentru pilota de 140x200 cm si fata pentru perna, ambele cu fermoar.

Fata de perna este disponibila in trei variante de dimensiuni:63x60 cm70x50 cm80x80 cm

In spatele filosofiei FLEXA se afla atat grija fata de copii, cat si grija fata de mediul inconjurator. Produsele sunt certificate conform standardelor europene de siguranta, rezistenta si durabilitate.

Produsele textile FLEXA sunt certificate conform standardelor OEKO-Tex, lucru care garanteaza lipsa chimicalelor si a altor substante daunatoare care pot aparea in general in structura materialelor textile, provocand afectiuni de sanatate si alergii.