Descrierea produsului

Acest linistitor portabil pentru copilas cu acumulator încorporat, datorita caruia functioneaza, atunci când acesta nu este conectat la priza.

Pentru al încarca, cu ajutorul cablului care se regaseste în pachet, conectati linistitorul la portul USB oricarui dispozitiv de ex. computer, încarcator cu iesire USB, power bank etc.

OBSERVATII

•Asigurati-va ca linistitorul si cablul USB nu sunt la îndemâna copiilor în timpul încarcarii.

•Portul USB este doar pentru încarcarea acumulatorului.


AVERTISMENTE
•Linistitorul nu este o jucarie! Nu lasati copilul sa se joace cu produsul descris aici.

•Asigurati-va ca linistitorul sa nu se afle la îndemâna copilului. Niciodata nu asezati linistitorul sau sa îl fixati de tarcul sau patutul copilului.

Aveti posibilitatea sa utilizati coada linistitorului sau cureaua suplimentara prevazuta pentru a fixa si aseza linittitorul aproape oriunde, de ex. pe mânerul caruciorului, mânerul usii, pe curea genti pentru scutece etc.

Agatare cu ajutorul cozii.
 

Pentru a atasa cureaua suplimentara prevazuta pentru linistitor, prindeti capatul sirului si introduceti-l în slotul din partea de sus a linistitorului. Introduceti celalalt capat al curelei prin bucla din sir, apoi trageti cureaua pentru ao strânge.
2. Înfasurati cele doua benzi ale curelei suplimentare în jurul unui obiect dorit. Lipiti împreuna cele doua suprafete ale benzilor si strângetile.

Parametri necesari de energie electrica.
Acumulatorul încorporat Ni-MH cu capacitate 750 mAh
Încarcarea prin cablu USB conectat la un computer sau adaptor.