Descrierea produsului

Lotiune bio pentru par fragil, 10 X 10 ml, Bema Bio Hair Pro

cod 1361 / EAN 8010047113610

Principii active: Glicogen marin, Manitol, Extract de Kino indian, Acid glutamic, Ulei de Acai, Apa distilata de ceai Verde si de Albastrele.

Pierdera parului este normala in anumite limite. Caderea excesiva a parului poate fi tinuta sub control prin folosirea unor produse specifice care intaresc firul de par atunci cand se afla in faza de crestere. Bema Cosmetici a dezvoltat o gama speciala pentru parul fragil, cu tendinta de rarire, compusa din sampon, masca si fiole cu lotiune. Aceste trei produse sunt bogate in ingrediente active care isi exercita pe deplin rolul - intaresc si revitalizeaza firul de par.

Lotiunea din fiolele monodoza ofera o protectie eficienta impotriva smogului si a altor agenti externi. Radacina parului este stimulata, iar in faza de crestere parul devine mai robust. Pentru cele mai bune rezultate, utilizati lotiunea impreuna cu samponul si masca din aceeasi gama.

Instructiuni de utilizare: Dupa ce ati folosit samponul si balsamul din aceeasi gama, aplicati continutul unei fiole pe scalp si pe toata lungimea parului, masati pana la absorbtia completa si apoi uscati parul fara si il clatiti. Este recomandat sa repetati aplicarea de 2 ori pe saptamana. Pentru uz extern.

Ingrediente (INCI): Camelia Sinensis Leaf Water*, Centaurea Cyanus Flower Water*, Aqua/Water, Glycogen, Mannitol, Pterocarpus Marsupium Bark Extract, Disodium Succinate, Glutamic Acid, Helianthus Annuus* (Sunflower) Seed Oil, Euterpe Oleracea Fruit Oil*, Tocopherol, Olea Europaea* (Olive) Fruit Oil*, Macadamia Ternifolia Seed Oil*, Glycerin, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum/Fragrance**, Limonene***.

* din agricultura organica, ** parfum natural, *** din uleiuri esentiale

Canitatea: 10 X 10 ml