Descrierea produsului

Cantitate: 50ml

Un amestec proaspat de fructe care tonifica si reface suprafata pielii. Perfecta pentru pielea normala, grasa sau mixta.

100% organic si certificat organic.

Un amestec savuros de uleiuri esentiale de bergmota, lamaie si ylang ylang, se foloseste dupa demachiere sau ca spray racoritor in orice moment.

Se recomanda:
- pt ten gras, mixt sau cu probleme de pubertate
- pt inchiderea porilor

Utilizare:
- inchideti ochii si pulverizati pe fata, o data de doua ori pe zi, dupa o curatare prealabila a tenului
- pt reimprospatare intr-o zi calduroasa sau in avion
- puteti lasa pe fata sa se usuce sau sterge cu o discheta demachianta

Ingrediente principale:
- tinctura de galbenele - calmeaza si echilibreaza tenul
- uleiuri esentiale pure de citrice - un mix revigorant din cele mai delicate uleiuri de citrice, inclusiv grapefruit, portocala, lemongrass si lamaie pt a curata si echilibra tenul

Essential Care este o gama avangardista de produse cu adevarat organice, fabricate manual cu uleiuri esentiale pure si plante crescute biodinamic. Formulate mai ales pentru pielea sensibila si predispusa la alergii pentru intrega familie. Essential Care a formulat primul sampon certificat organic de Soil Association.

Ingrediente INCI: rosa centifolia flower water*, alcohol*, calendula officinalis flower extract*, canaga odorata flower oil*, citrus aurantium bergamia peel oil*, citrus limon peel oil*, citrus sinensis peel oil*, limonene* (in uleiuri esentiale).