Descrierea produsului

Descoperă designul inovativ cu camionul cu remorcă Mack Anthem!

 

Explorează ingineria și designul de ultimă oră cu această variantă LEGO® Technic autentică a camionului cu remorcă Mack Anthem (42078 Mack Anthem). Dezvoltat în parteneriat cu Mack® Trucks inc., acest model include o gamă largă de detalii și funcții tehnice, inclusiv direcție pe axul față, tracțiune pe spate și un motor liniar cu 6 cilindri cu pistoane funcționale și ventilator funcțional pentru radiator. Remorca detașabilă are stabilizatoare extensibile, picioare funcționale, brațe de macara sincronizate cu capacitate de încărcare pe lateral și un container încărcabil cu uși care se pot încuia, în timp ce cabina șoferului are uși care se deschid, scaune ajustabile, bord detaliat, volan, parasolare și un pat. Acest set avansat de construcție 2-în-1 include și un ornament de capotă cu buldogul Mack și poate fi reconstruit ca și o variantă detaliată a celebrei mașini de gunoi Mack LR.

 

- Setul este prevăzut cu o caroserie autentică, direcție față, tracțiune spate, motor liniar cu 6 cilindri cu pistoane funcționale și ventilator funcțional, cabină cu uși care se deschid, scaune ajustabile, bord detaliat, volan, parasolare, pat și oglinzi retrovizoare ajustabile.

- Include și o remorcă detașabilă cu stabilizatoare extensibile, picioare funcționale, brațe de macara sincronizate și un container cu uși care se pot încuia.

- Include elemente speciale decorate și logo-ul producătorului, plus un ornament de capotă cu buldogul Mack® și o colecție de autocolante autentice.

- Schemă de culori cu gri, negru, alb și verde.

- Manevrează camionul, coboară picioarele, extinde stabilizatoarele și folosește brațele de macara sincronizate pentru a încărca din lateral containerul pe remorcă.

- Deschide capota pentru a dezvălui un motor liniar cu 6 cilindri cu pistoane funcționale și ventilator funcțional pentru radiator.

- Deschide panourile laterale pentru a accesa rezervoarele de combustibil.

- Acest model avansat de construcție  LEGO® Technic este conceput pentru a oferi o experiență de construcție captivantă și satisfăcătoare.

- Setul include peste 2590 de piese și este destinat vârstelor între 11-16 ani.

- Model 2-în-1: poate fi reconstruit ca și celebra mașină de gunoi Mack LR.

- Instrucțiunile pentru modelul alternativ Mack LR sunt disponibile pe LEGO.com/technic.

- Camionul cu remorcă Mack Anthem cu brațul de macara și picioarele extinse măsoară peste 27 cm înălțime, 83 cm lungime și 18 cm lățime, și peste 22 cm înălțime, și 15 cm lățime cu ele retractate.

- Mack LR măsoară peste 19 cm înălțime, 58 cm lungime și 17 cm lățime cu furca și containerul coborât, și peste 33 cm înălțime cu furca și containerul ridicat.

Nr. pieselor în cutie : 2595