Descrierea produsului

PATRU POZITII ERGONOMICE

Pentru prima data, Ergobaby ofera parintilor posibilitatea de a aseza copii in patru pozitii confortabile si ergonomice pentru a transporta copilul:

  • In fata - spre interior (0-4 luni/3,2 - 5,5 kg, impreuna cu suportul pentru nou nascuti; 4 - 24 luni/5,5 - 12,2 kg, fara suportul pentru nou nascuti), 
  • In fata - spre exterior (intre 5 - 12 luni/6,4 -10 kg),  
  • Pe sold (6 - 24 luni/7,8 - 12,2 kg),
  • La spate (6 - 36 luni/7,8 - 15 kg).

MAXIM CONFORT PENTRU PARINTI

Betelia larga de sustinere, noua si bretele captusite ofera confort si distribuie uniform greutatea copilului.

CONFORT & ERGNOMIE ADECVATA PENTRU COPII

Cu structura noastra unica, gen sezut cupa, copilul va fi întotdeauna intr-o pozitie ergonomica cu picioarele in pozitia broasca, in pozitie asezat, cu coloana vertebrala intr-o pozitie optima "C".

Detalii marsupiu Ergobaby 360

STRUCTURATA SEZUT gen CUPA - Pastreaza copilul asezat ergonomic in toate cele 4 pozitii, chiar cu genunchii la solduri sau mai sus, cu coloana vertebrala a copilului in pozitie curbata "C". Permite parintilor adaptarea latimii sezutului la dimensiunea si pozitia copilului, prin ajustarea nasturilor speciali.

INCHIDERE VELCRO EXTRA a beteliei - inchidere exceptional de confortabil a beteliei putand fi purtata mica sau mare pe talie in functie de preferinte si ofera sprijin suplimentar pentru spate cazut.

SUPORT REGLABIL pentru CAP si GAT - Poate fi rulat in jos pentru pozitia In fata - spre exterior, sau in sus pentru pozitia In fata - spre interior, pentru a oferi suport suplimentar capului si gatului, cat si suport pentru spatele copilului

BRETELE CAPTUSITE - ajuta la distribuirea greutatii, impreuna cu betelia lata, pentru a maximiza confortul oferit parintilor.

GLUGA DE SOMN - ofera confort suplimentar, pentru capul copilului in timpul somnului, protectie solara, oferind intimitate in perioada de alaptare pentru mama. Caracteristica preferata mamicilor.

Fabricate din bumbac 100%, putand fi spalate la masina de spalat.