Descrierea produsului

Modelul ‘Play’ celebreaza modul in care copiii mici isi exprima bucuria si fericirea dandu-ne primul zambet noua. Un design repetitiv cu inimioare albe flutura pe un fundal galben mustar acoperind intregul sistem de purtare si gluga detasabila.

Faceti tranzitia la parenting cu usurinta cu Baby Tula Free-to-Grow, cel mai bun, usor de folosit, stilizat ce va duce confortabil copilul de la 3 kg la 20 kg fara a fi nevoie de un insert pentru nou nascut.

Bucurati-va de multiplele pozitii ergonomice de purtat cu un panou ajustabil in inaltime si latime care sa se potriveasca celui mic in orice stadiu de crestere si de asemenea curelele pentru umeri si centura pentru talie ajustabile in totalitate.

Baby Tula a devenit extrem de popular in a oferi cele mai bune sisteme de purtat care se deosebesc prin simplitatea lor. Alaturati-va multerlor familii ce au descoperit cel mai bun sistem de purtare ce nu complica stilul, calitatea si confortul. Gasiti-va marimea, alegeti-va stilul si continuati sa faceti ce iubiti cu singurul sistem de purtare pe care il veti folosi: Baby Tula.

CARACTERISTICILE BABY TULA FREE TO GROW :

Panoul sistemului de purtat are 3 setari pe latime si 2 pe inaltime ce permit o pozitie ergonomica stransa pe masura ce copilul creste sustinand dezvoltarea sigura a corpului copilului

Sistem de ajustare a bretelelor captusite pentru confort optim al gatului si umerilor

Material twill respirabil si usor facut manual din material certificat 100% OEKO-TEX® Standard 100

Pozitii de purtat, ale copilului, multiple: se poate purta pe fata sau se poate purta pe spate

Captuseala extra in zona picioarelor copilului, pentru un confort sporit al acestuia

Sistemele de purtat Free-to-Grow pot fi folosite de la 3,2kg - 20,4 kg

Baza din material twill printat si gluga detasabila cu print si capse

Buzunar spatios situat pe centura ce vine in jurul taliei Nu recomandam sa purtati copilul dumneavoastra pana cand acesta nu isi poate controla singur capul, gatul si partea superioara a corpului si nu poate sa stea in fundulet in mod frecvent.

DIMENSIUNILE SISTEMULUI DE PURTAT

In functie de setarea cu capsa, panoul din zona fundului copilului este ajustabil in latime intre 13 cm - 38 cm In functie de cum este ajustat panoul, inaltimea acestuia este ajustabila de la 28 cm - 43 cm

Centura taliei masoara 13cm inaltime si 69cm lungime. Poate fi prelungita centura cu inca 76cm. (lungime totala ~145cm)

Greutatea sistemului de purtat 0.8kg