Descrierea produsului

Masinuta electrica Mercedes Benz AMG GT 6V Limited Edition .

Cu un design modern si sportiv masinuta va atrage privirile tuturor,iar formele ergonomice asigura suportul optim pentru copii . Masinuta electrica cu Licenta originala Mercedes are liniile modelului original este o masinuta electrica ce va oferi momente de neuitat,poate fi utilizata in casa sau afara pe suparfete drepte.
Masinuta este potrivita pentru fetite cat si pentru baieti este produsa de Injusa Spania. Calitatea acestui produs respecta cele mai riguroase standarde de calitate si siguranta internationale,motiv pentru care poate fi cadoul perfect pentru cei mici. Are baza inchisa si este usor de montat.

Masinuta este prevazuta cu un sistem de ultima generatie si poate fi controlata de la distanta prin instalarea unei aplicatii gratuite , compatibila cu sitemele Android si Iphone

Aplicatia Injusa iMove poate fi instalata gratuit  pe orice telefon sau tableta . Dupa descarcarea si instalarea aplicatiei puteti controla de la distanta masinuta , inainte si inapoi sau stanga dreapta, puteti controla raza maxima a masinutei , nivelul de sunet sau lumini . Aplicatia afiseaza si nivelul de incarcarea al bateriei .

Caracteristici:
* Baterie 6V
* Motor 1 x 6V
* Incarcator 6V
* Acceleratie la pedala
* Frana automata
* Mers inainte-inapoi
* Viteza 4-5 km/h
* Durata bateriei: pana la 2 ore
* Timp de incarcare: 8-10 ore
* Produs Fabricat In Spania

Greutate masinuta: 18 kg
Greutate maxima admisa: 30 kg
Dimensiuni: 132 x 68 x 46 cm
Varsta recomandata: + 3 ani

Masinuta electrica Mercedes Benz AMG GT Limited Edition

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra