Descrierea produsului

Mutant crocodil - Figurina Papo
 
Figurina Papo Mutant Crocodil, uimeste prin detaliile absolut magnifice prin care sunt subliniate similitudinile dintre armura cavalerilor si pielea crocodilului mutant.
Figurina Papo Mutant Crocodil este un obiect decorativ, este o jucarie inedita, este o piesa unicat in colectia pasionatilor de miniaturi.
Multiplele valente atribuite acestei figurine o califica printre cele mai versatile cadouri atunci cand nu esti sigur de pasiunile celui caruia vrei sa oferi cadoul!
Crocodilii sunt urmasi ai dinozaurilor si sunt animale despre care se crede ca s-au schimbat foarte putin in ultimele zeci de milioane de ani.
Desi arata ca niste animale preistorice, crocodilii sunt cele mai avansate reptile din lume in ziua de azi.
Este singura reptila care are diafragma, inima cu patru camere si cortex cerebral.
Datorita caracteristicilor sale fizice, acesta este un pradator extraordinar.
PAPO creste constientizarea copiilor despre bogatia si frumusetea biodiversitatii, pentru a-i face sa îti doreasca sa o pastreze.
Astfel, Papo este determinat sa contribuie in educatia copiilor, influentindu-le, prin figurinele produse, atitudinea fata de consum, facand-i astfel constienti de aspectele legate de mediul inconjurator.
Figurina Papo Mutant crocodil poate fi transmisa din generatie in generatie, ea fiind fabricata dintr-un plastic special care isi pastreaza proprietatile mult timp.
Nu contine substante toxice.
Dimensiune: 10x10x15 cm;
Greutate: 101 g.
Varsta +3 ani!