Descrierea produsului

„Calul din poveste s-a dat de 3 ori peste cap si iata-l:

te saluta,

galopeaza,

necheaza,

da din cap si din coada!

 

Este dorita noastra de a-i aduce pe copii aproape de lumea povestilor, de a-i face sa inteleaga frumusetea personajelor de poveste.

 

Calut firo-comandat, raspunde la mangaiere, te saluta si merge in sunet real de galop.

 

Spune 5 replici din poveste, pe fundal muzical. Isi deshide gura, emite sunete specifice de nechezat si galop.

 

Multumiri maestrului Dumitru Farcas!

 

Nazdravan e calutul care te aduce pana in prag de poveste. Paseste peste! Cu Nazdravan, calul din poveste!

 

Instructiuni:

 

1. Muta butonul comenzii pe pozitia I – calul te va saluta, apoi va merge. Mângâie-l cu drag pe cap, pe bot, si el va necheza, va da din cap si din coada. Jucaria îsi activeaza aceasta functie prin atingere. Apoi iarasi va merge... si va tot merge.

Daca vrei sa opresti calutul, muta butonul comenzii pe pozitia 0.

 

2. Muta butonul comenzii pe pozitia II – dupa ce ai experimentat puterile miraculoase ale calului, care te-a purtat prin nori, pâna tocmai la stele, luna si soare*, asculta acum ce are Nazdravan sa îti spuna. Însotit de acordurile frumoasei melodii Fecioreasca de pe Mures, a maestrului Dumitru Farcas, Nazdravan îti va spune replici din Harap-Alb, povestea lui Ion Creanga. Calutul apoi va vorbi iarasi pe limba lui, de cal, nechezând, dând din cap si din coada. Urmeaza un alt salut din povesti, spus în grai omenesc, dupa care, daca îl mângâi pe bot, calul va necheza si va da iarasi din cap si din coada. De asemenea, calul îsi închide si deschide gura. Dupa 1 minut de inactivitate, calul îsi va lua ramas bun de la tine, salutându-te tot din poveste si se va opri. Poti oricand sa-l trezesti, mutand butonul comenzii in 0, apoi din nou în II sau I.

 

3. Pozitia 0 a comenzii – apasa succesiv butonul APASÄ‚ de pe urechea stânga a calutului: Nazdravan va vorbi însotit de cântec, va necheza, va da din cap si din coada, va galopa. E clar! Cu Nazdravan ai tot timpul lânga tine un cal de nadejde. Nazdravan, calul din poveste!

 

* NOTÄ‚! Calul nu zboara! Jucaria nu trebuie calarita! Exprimarea a fost folosita pentru redarea atmosferei de poveste.

 

AVERTISMENT! Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Pericol de strangulare! A se folosi sub stricta supraveghere a parintilor sau a unui adult. Produsul si culorile pot varia. Ambalajul nu este jucarie si trebuie indepartat inainte de a da jucaria copilului.”