Neem pulbere bio 125g

Cod: 6426333000069
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 3-9+ ani
Pentru: Baieti si Fetite

Neem (Azadirachta indica) este un copac originar din sud-estul Asiei. Datorita multiplelor sale beneficii, este utilizat de secole in medicina ayurvedica. Pulberea de neem se poate folosi atat intern, cat si extern in diverse compozitii cosmetice (masti, creme, sampoane, etc.).
Folosita intern, pulberea de neem ajuta in stari de raceala si gripa, si are proprietati antiasmatice. Se poate folosi si ca antiparazitar. In ayurveda, se administreaza neem si in probleme digestive, pentru balonari. Are proprietati antitumorale.

Intern, amestecati un sfert de lingurita de pudra cu apa sau suc natural, si consumati de 1-3 ori pe zi. Nu este indicat copiilor si femeilor insarcinate sau care alapteaza.
Folosita extern, pulberea de neem este indicata pentru tratarea si ameliorarea acneei, eczemelor si psoriazisului. O puteti folosi ca atare, uscata, sau o puteti amesteca cu apa sau ulei virgin de masline pentru a forma o pasta.
Pentru a scapa de matreata, amestecati pulberea de neem cu apa pentru a forma o pasta, aplicati-o pe scalp masand usor. Lasati sa actioneze 30-60 de minute, dupa care clatiti cu apa.

Produs certificat ecologic.

Gramaj: 125g

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!