Descrierea produsului

Ochelari de soare cu lentile polarizate P2 Real Shades! 

Ochelarii Real Shades ofera protectie maxima UV 100% (UVA si UVB)!

Tehnologia unica Real Shades - Flex Fit TM - îi face aproape indestructibili, fiind unii din cei mai buni ochelari pentru copii din lume! 

Conceputi special pentru ochii sensibili ai copiilor si pentru fizionomia schimbatoare din primii ani, acesti ochelari flexibili se potrivesc perfect!

Lentile certificate ”Doctor recommended” (protectie solara optima UVB si UVA, fara a modifica dioptriile naturale! ).

  Lentile aprobate de: 

- Institutul pentru prevenirea Orbirii (lentile corecte din punct de vedere optic, nu interfereaza cu evolutia naturala a dioptriilor)

- Fundatia Internationala pentru prevenirea Melanomului (Clasa III protectie solara - considerata ideala, clasa IV având o prea mare diferenta de intensitate a luminii solare cu/fara ochelari)

Se recomanda folosirea ochelarilor de protectie atunci când lumina soarelui este puternica si ochii sensibili sunt expusi agresiunilor directe - vara, la piscina, la mare, la sky, iarna când e zapada!

Caracteristici:

- usori, maleabili, flexibili

- prin tehnologia Flexi Fit TM

- nu se sparg, chiar daca sunt rasuciti sau îndoiti

- forma anatomica

- înconjoara zona ochiului pentru a minimiza expunerea la lumina periferica

- rame foarte rezistente, aproape indestructibile

- rame din material hipo-alergenic

- lentile de cea mai buna calitate pentru o protectie sporita

- lentile premium polarizate P2 incasabile 100%

- lentile polarizate elimina efectul de orbire, creste claritatea vizuala, reduce stresul asupra ochilor si de a sporeste contrastul

- fara parti metalice care pot rani copilul!

Palaria, umbrela sau crema de soare nu trebuie sa înlocuiasca o pereche de ochelari sanatosi si siguri!

Tehnologia P2 a lentilelor polarizate Real Kids Shades a introdus recent o lentila polarizat de înalta calitate numita P2, deoarece presupune înfasurarea unei lentile polarizate în material policarbonat injectat pentru a produce o lentila polarizata incasabila 100%.

Lentile polarizate elimina efectul de orbire, creste claritatea vizuala, reduce stresul asupra ochilor si de a sporeste contrastul.

Aceste obiective sunt deosebit de avantajoase pentru a combate efectul de orbire intensa ce apare la contactul cu o suprafata inten lucioasa (apa sau zapada).

Note:

1. Încercam ca pozele sa reflecte cât mai mult realitatea. Totusi, nuanta din poza este posibil sa difere de cea a produsului.

2. Acest produs este disponibil la comanda. E posibil sa nu mai fie în stoc la producator, caz în care va vom anunta cât de repede.