Descrierea produsului

Olita multifunctionala DotPot 3 in 1 - Mai mult decat o olita...
Aceasta este o olita,dar nu o olita obisnuita,ci o olita multifunctionala,care cuprinde intr-un spatiu restrans o olita,un reductor si un inaltator pentru vasul de toaleta.

Olita
* Olita ofera maximul de confort deoarece baza este suficient de mare pentru a oferi stabilitate,fiind in acelasi timp antiderapanta,pentru a preveni alunecarea.
* Vasul olitei se detaseaza,fiind foarte usor de curatat. Manerul ofera suport pentru spatele copilului si in acelasi timp este foarte util pentru transportarea olitei.

Reductorul
* Copilul a devenit prea mare pentru a folosi olita? Va folosi acum reductorul pentru colacul de toaleta. Datorita sistemului antiderapant,reductorul nu se va clatina si va sta fix pe orice tip de colac.
* Fiind deja obisnuit cu forma reductorului,trecerea de la olita la toaleta mare se va face mult mai usor iar copilul se va simti in siguranta.

Inaltatorul
* In primul rand acesta poate fi folosit ca si inaltator cand copilul va incepe sa foloseasca toaleta mare,dar si pentru a ajunge la chiuveta de la baie,bucatarie,dulapuri si altele locuri unde va dori.
* Un aspect important este faptul ca baza inaltatorului este antiderapanta si rezista la o greutate de pana la 40 kg (10 ani).

Design si premii
La crearea acestei olite conceptele cheie au fost:
* designul elegant
* functionalitatea si nu in ultimul rand
* calitatea superioara a materialului eco friendly folosit

Temen de garantie 2 ani.
Nu contine BPA si ftalati.
Culori disponibile: alb cu rosu,alb cu verde,alb cu bleu,alb cu portocaliu,alb cu gri.
Producator: DotBaby,Belgia

Olita multifunctionala 3 in 1 DotPot

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra