Descrierea produsului

Cand plecam cu copiii la drum, organizarea este foarte importanta pentru ca avem nevoie de foarte multe lucruri pentru ei. Acest organizator compartimentat pune in ordine fiecare jucarie, sticluta si multe alte accesorii, facandu-le accesibile pentru parinti, usurandu-le misiunea de a gasi de fiecare data lucrurile de care au nevoie copiii. El face parte dintr-o colectie completa de accesorii auto pentru copii care fac pregatirile pentru drum mai usoare si calatoriile mai frumoase atat pentru copii cat si pentru parinti.

Organizatorul include 6 buzunare usor accesibile care ordoneaza practic lucrurile esentiale pentru parinti atunci cand pornesc la drum cu cei mici, de la biberoane la produse de ingrijire, servetele si asa mai departe. Manerele rezistente fac organizatorul usor de transportat, iar inelul metalic permite prinderea jucariilor preferate ale copiilor pentru a le avea mereu aproape. Gentuta se fixeaza pe scaun trecand centura prin bareta laterala special creata pentru a impiedica miscarea organizatorului.

Organizatorul incape perfect intre scaune datorita dimensiunilor si a modului practic in care este compartimentat. Modelul chevron in tonuri de gri si negru si insertiile din piele ecologica fac acest accesoriu potrivit pentru interiorul oricarei masini.

Produsele SKIP HOP indeplinesc toate standardele internationale de siguranta, atat din punct de vedere mecanic si fizic, cat si in ceea ce priveste lipsa substantelor chimice daunatoare cum ar fi ftalatii sau BPA.

Organizator auto pentru bebe Skip Hop Style Driven Tonal Chevron

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra