Descrierea produsului

Cand plecam cu copiii la drum, organizarea este foarte importanta pentru ca avem nevoie de foarte multe lucruri pentru ei. Acest organizator compartimentat pune in ordine fiecare jucarie, sticluta si multe alte accesorii, facandu-le accesibile pentru cei mici. El face parte dintr-o colectie completa de accesorii auto pentru copii care fac pregatirile pentru drum mai usoare si calatoriile mai frumoase atat pentru copii cat si pentru parinti.

Compartimentele organizatorului includ un buzunar transparent cu inaltime de 17 cm pentru tablete, doua buzunare din material izolator pentru biberoane si sticlute, un buzunar din piele ecologica pentru obiecte mici si unul mare, din plasa in care puteti pune pranzul micutilor, cateva rechizite sau alte accesorii necesare la drum sau de-a lungul zilei. Puteti agata si o jucarie pentru bebe de inelul metalic special din partea de sus a organizatorului.

Organizatorul se prinde usor si sigur de scaunul din fata cu ajutorul bretelei reglabile. Modelul chevron in tonuri de gri si negru si insertiile din piele ecologica fac acest accesoriu potrivit pentru interiorul oricarei masini.

Produsele SKIP HOP indeplinesc toate standardele internationale de siguranta, atat din punct de vedere mecanic si fizic, cat si in ceea ce priveste lipsa substantelor chimice daunatoare cum ar fi ftalatii sau BPA.