Descrierea produsului

Biberon Lovi - Hranirea activa cu Tetina DINAMICÄ‚ Lovi 150 ml

În concordanta cu reflexul natural al copilului de a suge la sân
Un mod corect de hranire, poate avea un impact foarte puternic asupra dezvoltarii sanatoase a copilului. În timpul hranirii la sân, se realizeaza o HRÄ‚NIRE ACTIVÄ‚ - cel mic este nevoit sa îsi foloseasca muschii buzelor si ai limbii, procurarea laptelui din sânul mamei realizându-se prin forte proprii. În timpul hranirii active se mentine o coordonare perfecta între supt – înghitit – respiratie. Atât în timpul hranirii la sân cât si în timpul hranirii cu biberonul, trebuie sa ne asiguram ca cel mic se hraneste activ datorita urmatoarelor efecte:

asigura un mod corect de a înghiti (cel mic nu mai poate stoca lapte în gurita si implicit sa dea pe afara sau sa se înece)
respiratie corecta (o respiratie eficienta pe nas)
dezvoltarea corecta a cavitatii bucale si implicit a dintilor
sustine dezvoltarea limbajului
anti-colici

LOVI® – inspirat de hranirea naturala, la sânul mamei
Gratie tehnologiei inovatoare, patentata de straturi heterogene din silicon, tetina dinamica® Lovi se alungeste si se contracta (precum sfârcul mamei) în concordanta cu cu ritmul de hranire al celui mic, încurajând muschii sa munceasca intens si activ. O hranire activa ajuta la alternarea hranirii la sân cu cea din biberon. Forma unica a biberonului nu indica doar modul corect de prindere în mâna ci permite si miscarea acestuia în concordanta cu ritmul de hranire al celui mic.
Suptul activ
Abordarea unui mod corect de hranire inca din primele zile de viata ale bebelusului este extrem de importanta pentru o dezvoltare sanatoasa. In timpul hranirii naturale, bebelusul trebuie sa-si foloseasca muchii buzelor si cei ai limbii pentru a procura lapte din san prin forte proprii. In timp ce suge activ se mentine o coordonare perfecta intre supt-inghitit-respiratie. Atat in timpul hranirii la san cat si cu biberonul ar trebui sa ne asiguram de faptul ca bebelusul suge activ datorita urmatoarelor bebeficii:

Protejeaza reflexul natural de a suge la sânul mamei – tetina dinamica LOVI® si biberonul LOVI au fost create special pentru a stimula bebelusul sa suga activ în timpul hranirii cu biberonul, asemeni hranirii naturale, la sânul mamei, pentru a asigura o buna dezvoltare ortodontica.

Baza profilata – baza larga si usor de prins a tetinei împiedica muscarea acesteia în timpul hranirii si asigura dezvoltarea unei muscaturi sanatoase; realizata dintr-un strat de silicon mai gros, confera suport stabil pentru buze.

Respiratie corecta  – tetina dinamica® LOVI obliga o pozitionare corecta a buzelor, lucru prin care cel mic învata sa respire corect, pe nas.

Anti-colici – sistemul unic de eliminare a aerului ajuta la reducerea colicilor la nou-nascuti.




2. Suzeta DINAMICÄ‚ I love mommy/ I love daddy  (2 buc)

Suzeta - 2 buc. (3-6 luni)
capac suzeta- 2 buc.
cutie pentru pastrarea suzetei în conditii igienice.
„Forma si structura suzetei trebuie sa permita o respiratie corecta, înghitirea salivei si sa nu împiedice reflexul natural de a suge. Merita sa alegem o suzeta cu o forma simetrica (lacrima/alungita) si structura dinamica pentru a nu afecta ritmul natural de alaptare al copilului precum si dezvoltarea corecta a tuturor muschilor cavitatii bucale”.  Aleksandra Łada - M.D., PhD,Terapeut în dezvoltarea vorbirii si limbajului.
SUZETA CREȘTE ÎMPREUNÄ‚ CU BEBELUȘUL (aplicabil cauciucului dinamic)
90% dintre PÄ‚RINÈšI ȘI MOAȘE ar recomanda suzeta dinamica® LOVI altor parinti
SUPORT SIGUR PENTRU REFLEXUL NATURAL DE A SUGE ȘI PENTRU DEZVOLTAREA VORBIRII SI ORTODONȚIEI
Creata de terapeuti în dezvoltarea vorbirii si a limbajului în vederea protejarii reflexului natural de a suge. Are o forma simetrica (lacrima/alungita), similara sfârcului mamei. Structura unica, dinamica, din straturi heterogene de silicon, nu împiedica ritmul natural de alaptare. Suzeta a fost testata clinic în Polonia.

• Un suport real si de încredere însustinerea reflexului natural de a suge la sânul mamei
Suzeta dinamica, a fost creata de terapeuti în dezvoltarea vorbirii si a limbajului în vederea protejarii reflexului natural de a suge. Forma simetrica (lacrima/alungita) similara sfârcului mamei. Structura unica, dinamica, din straturi heterogene de silicon, nu împiedica ritmul natural de alaptare. Suzeta a fost testata clinic în Polonia.

Forma unica a tuturor suzetelor dinamice LOVI:
• nu împiedica refexul natural de a suge la sânul mamei
• previne rexlexul de a musca suzeta
• faciliteaza respiratia si înghitirea salivei
• nu afecteaza dezvoltarea normala a vorbirii sau a unei muscaturi sanatoase*
*) creata dupa recomandari ortodontice si logopedice

CAUCIUC DINAMIC
Realizata din straturi heterogene de silicon datorita carora se alungeste si se contracta conform ritmului de alaptare al bebelusului. Forma simetrica a cauciucului este similar sfârcului mamei.
BAZÄ‚ DE PLASTIC PROFILATÄ‚
Forma profilata îi permite copilului sa respire liber pe nas. Materialul sigur de folosit din care a fost realizata nu contine nicio urma de Bisfenol A.
ORIFICII ÎN BAZA SUZETEI
Permit circulatia libera a aerului pentru a preveni iritarea pielii delicate a bebelusului.
Cercetarile clinice au vizat un numar de 150 de copii cu vârste cuprinse între 0 – 18 luni si au demonstrat caracteristicile unice ale suzetei dinamice® LOVI. Aceasta nu împiedica reflexul natural de a suge, previne muscarea tetinei, permite respiratia fireasca si înghitirea salivei, nu împiedica dezvoltarea normala a vorbirii si a dentitiei (sunt urmate recomandari ale specialistilor în ortodontie si logopedie).



Lant Suzeta LOVI Marine
SIGURANȚĂ ȘI IGIENĂ
Lantul LOVI pentru sezeta reprezinta metoda ideala de a proteja suzeta împotriva murdaririi sau pierderii, când cel mic devine activ.   
Are o clema practica datorita careia poate fi prinsa de hainele copilasului.
CLAMA AJUSTABILÄ‚ permite prinderea sigura a suzetei de hainele copilului.
INELUL DIN SILICON Se potriveste tuturor suzetelor LOVI, este flexibil si usor de curatat.

Incalzitorul MAGIC (pe baza de gel)
ÎNCÄ‚LZIREA HRANEI FÄ‚RÄ‚ NICIO SURSÄ‚ DE CURENT ELECTRIC SAU BATERII
Modalitatea ideala de a încalzi hrana în timpul plimbarilor lungi sau a calatoriilor. Acest produs excelent, 2 în 1, este atât încalzitor cât si izolator termic. Functioneaza fara a avea nevoie de curent electric sau baterii, ci doar de gelul cu care este prevazut. Pentru a-l refolosi, este suficient ca înainte de a pleca la plimbare sa plasati gelul în apa fiarta timp de 15 min iar în timpul plimbarii sa activati gelul prin îndoirea butonului-disc “start”.
Încalzeste mâncarea fara a necesita vreo sur-sa de curent electric – 150 ml de hrana ajunge la temperatura de 36°C în aprox. 20 de min.

Functie de pornire - dupa îndoirea butonului START, începe procesul termal de cristalizare. Lichidul devine dens, se întareste si începe sa emita caldura.

Saculet IZOLATOR confectionat din material rezistent, usor de curatat. Mentine tempera-tura hranei timp de pâna la 2 ore (în functie de temperatura exterioara ).

Sticluta MULTIFUNCÈšIONALÄ‚ din Silicon  230ml
HRÄ‚NIRE CONFORTABILÄ‚ ACASÄ‚ SAU ÎN DEPLASARE
Recipientul multifunctional este solutia ideala pentru a începe alimentarea celui mic cu hrana densa precum spume de fructe/terci din ovaz/supe etc. Confectionat din silicon moale, garanteaza confort si siguranta. Este prevazut cu o lingurita moale care se ateaseaza recipientului din silicon pentru a facilita hranirea cu mancare consistenta (vascoasa), supa, etc. Strângeti biberonul usor si o cantitate potrivita de hrana va curge direct în lingurita. Puteti, de asemenea, atasa  o lingurita cu un orificiu mai mare pentru hrana mai consistenta. Lingurita din dotare de 4 luni + poate fi inlocuita cu: 4, 6 sau 9 luni +

Setul include:

Sticluta din silicon de 230ml, lingurita cu canal si vârf moale (curgere lenta), disc flexibil de închidere ermetica, capac , capac/pahar gradat pentru hranire, perie de curatat lingurita.
LINGURIÈšA CU CANAL ȘI VÂRF MOALE
Nu irita gingiile sensibile ale bebelusului. Prevazuta cu lingurita ”curgere lenta”  
(4 luni+). Linguritele cu orificiu mai mare, pentru hrana mai consistenta (6 luni+) pot fi achizitionate  separat.
STICLUÈšA DIN SILICON
Daca strângeti usor sticluta, continutul curge direct în lingurita.

PERIUÈšA DE CURÄ‚ÈšAT ORIFICIUL LINGURIÈšEI
Daca strângeti usor sticluta, continutul curge direct în lingurita.

                                                          
Multifuncional:
Recipiente pentru hranirea cu lingurita (4 luni+)
Recipient pentru hrana – incasabil  (0 luni +)
Recipient pentru depozitarea hranei in congelator (0 luni +)
Biberon ce poate fi folosit impreuna cu tetina dinamica Lovi dar numai sub supravegherea unui adult (0-4 luni)



RECIPIENT Canpol babies pentru pastrarea hranei 140 ml


Recipient pentru pastrare hrana.
Este folosit pentru stocarea mancarii. Pentru a asigura folosirea eficienta a acestuia este prevazut cu:
Forma speciala de deschidere pentru a fi la indemana sa turnati laptele sau mancarea.
Este ideal in timpul plimbarilor sau a excursiilor. Este confectionat din material de cea mai buna calitate, sigur pentru sanatatea copilului dvs ( nu contine BPA).
Se poate congela sau pastra la frigider.
Volum: 140 ml  

CADOU: Minge gonflabila Canpol babies.