Descrierea produsului

Pachet Promo 1 x Tratament impotriva vergeturilor pentru femeile insarcinate cu dubla actiune 150 ml + 1 x Tratament impotriva vergeturilor pentru femeile insarcinate cu dubla actiune 150 ml GRATUIT

PROMOTIE VALABILA IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL!
Tratament impotriva vergeturilor pentru femeile insarcinate cu dubla actiune 150 ml

Produsele din GAMA PERFECTA MAMA au fost create special pentru femeile insarcinate, perioada postnatala si pentru femeile care alapteaza, prevenind principalele efecte negative care pot surveni la nivelul pielii in timpul sarcinii si dupa nastere.

Toate produsele Perfecta MAMA sunt testate clinic de Institutul Mamei si Copilului din Varsovia!

Tratamentul impotriva vergeturilor pentru femeile insarcinate este un produs revolutionar care actioneaza intensiv pentru prevenirea si reducerea vergeturilor aparute. Folosind cele mai avansate tehnologii, cu ingrediente botanice naturale, atent selectionate si vitaminele E, C si F, tratamentul impotriva vergeturilor, garanteaza rezultate rapide si eficiente, fiind 100 % sigur pentru copil si mama. Se poate folosi din a patra luna de sarcina. Nu contine parabeni, coloranti si alergeni. Testat dermatologic si clinic.

Ingrediente botanice naturale si complexul de vitamine E,C,F
Darutoside (extract de Siegesbeckia orientalis) - extract dintr-o planta medicinala originara din Madagascar, stimuleaza productia de colagen si procesele de reparare ale pielii actionand ca un agent anti-inflamator, reduce vergeturile existente si previne aparitia lor.
Asiaticoside (extract de Centella asiatica) - stimuleaza sinteza colagenului si regenerarea celulara, accelerand procesele de vindecare ale pielii.
Complexul de vitamine E, C, F actioneaza ca un antioxidant, luptand impotriva radicalilor liberi, calmeaza iritatiile si hraneste pielea, in timp ce protejeaza impotriva influentei nocive a radiatiilor UV.
Datorita uleiului de migdale dulci pielea devine mai supla si elastica.

Utilizare: Aplicati de doua ori pe zi pe pielea sanilor, abdomen, coapse si fese. Spalati mameloanele inainte de alaptare.

Va recomandam din GAMA PERFECTA MAMA : Crema pentru sani pentru femeile insarcinate si care alapteaza 125 ml; Unt de corp pentru imbunatatirea elasticitatii pentru femeile insarcinate 225 ml; Crema hidratanta pentru fata cu SPF 10 pentru femeile insarcinate 50 ml; Balsam de corp pentru tonifiere pentru femeii perioada postnatala 200 ml; Gel pentru igiena intima a femeilor insarcinate si in perioada postnatala 300 ml