Descrierea produsului

Patutul de voiaj remarcabil, de inalta clasa - Babycenter. Calatorii usoare cu bebelusul. Caracteristica principala: ofera tot ce aveti nevoie im vizita la bunici sau in vacante. Acest pat de  voiaj confera sentimentul obisnuit de siguranta - indiferent unde sunteti.

Acest pat Babbycenter confortabil este echipat cu multe accesorii. Setul include saltea pentru schimbat bebelusul, buzunare de depozitare, nivel suplimentar, carusel muzical, roti, saltea pliabila si geanta pentru transport.

Caruselul muzical din dotare, cu figurine dragute de plus ajuta bebelusul sa adoarma. Este suficient spatiu atata pentru scutece cat si pentru alte lucruri in buzunarele laterale.

Bebelusul poate dormi confortabil si in siguranta pe nivelul inaltat - nivelul suplimentar pentru nou nascuti. Nivelul suplimentar va va menaja spatele in timp ce puneti bebelusul in pat, fiind o zona mai ridicata.

Patul poate fi mutat cu usurinta dintr-un loc in altul datorita celor doua roti. Poate fi asamblat si pliat doar din cativa pasi simplii si se poate depozita cu usurinta, ocapand putin spatiu.

Optional si pentru confort suplimentar achizitionati o saltea "Sleeper".

Informatii pentru transport: ambalat intr-o singura cutie, greutate: 13.9 kg.

Dimensiuni deschis: 129 x 69 x 119 cm

Dimensiuni saltea: 120 x 60 cm

Dimensiuni pliat: 32 x 32 x 79 cm

Greutate maxima admisa: 15 kg