Descrierea produsului

Medicii pediatri recomanda infasarea bebelusilor inca din primele ore de la nastere, astfel incat adaptarea de la mediul intrauterin, la cel extern, sa se realizeze treptat, confortabil. Acesta este motivul pentru care, in majoritatea maternitatilor, bebelusii sunt infasati la putin timp dupa nastere.

Avantaje ale infasatului:
  • sporeste confortul in timpul somnului,
  • incurajeaza dormitul pe spate, diminuandu-se astfel considerabil riscurile SIDS ( sindromul mortii subite la bebelusi ),
  • bebelusul se simte protejat, relaxandu-se astfel,
  • sunt eliminate riscurile posibilelor zgarieturi cauzate de unghiute,
  • se pastreaza temperatura optima, constanta, a corpului bebelusului.
  • faciliteza pozitia de alaptat .

Paturica de infasat de la Cloud B este realizata din bumbac de inalta calitate, moale, respirabil, conceput  pentru a proteja pielea delicata a bebelusilor. Datorita tesaturii speciale cu mici orificii si dimensiunii confortabile, paturica de infasat echilibreaza temperatura corpului bebelusului, astfel, in timpul iernii, aceasta pastreaza caldura, iar vara devine racoroasa, transpiratia fiind absorbita si evaporata lejer, oferind astfel un mediu de dormit sanatos.

Produsele Cloud B sunt elaborate impreuna cu un consiliu consultativ de medici pediatri si specialisti, ce au un singur obiectiv comun : acela de a oferi solutii eficiente si sigure pentru somnul bebelusilor.

Material textil: bumbac fin, de inalta calitate, ce garanteaza fixarea sigura si confortabila.

Culoare: Alb

Dimensiuni: 89  x  89 cm