Descrierea produsului

Patut cu centru de activitati Contour Bear and Friend- marca Graco

Noul Patut cu Centru de Activitati  Contour Bear and Friend este cu adevarat special, el singurul patut Graco prevazut cu un cosulet special pentru nou nascut, pentru ca tranzitia din burtica in lumea exterioara sa fie cat mai usoara.

In etapele urmatoare, patutul se transforma intr-un adevarat centru de activitati, avamd functie de leganare, cantece de leagan preinregistrate si lumina de veghe.

Bebelusii nou-nascuti se vor simti minunat in cosuletul specila care le va veghea visele pana la vasta de 3 luni. Cosuletul este prevazut cu o bara mobila cu jucarii penstru stimularea acuitatii vizuale a bebelusului are propria lui salteluta si este captusit un un material special, matlasat, extrem de placutla atingere  pentru pielea celui mic.

De la varsta de 3 luni si pana la 6 luni, sau pana cand se poate ridica si sta in fundulet, bebelusul va dormi in etajul superior a patutului. Acest etaj are de asemenea propria sa salteluta, sau poate fi folosit impreuna cu salteluta speciala Graco  cu spuma si fibre din cocos( aceasta salteluta din cosos se achizitioneaza separat).

Caracteristicile Patutului cu Centru de Activitati Contour Bear and Friend:

  • Masuta de infasat ce poate fi montata si detasata cu usurinta
  • Cosulet special pentru nou-nascut  ce se demonteaza cand bebelsul creste
  • Arcada cu 3 jucarii care este ideala pentru stimularea atentiei si vederii bebelusilor.
  • Centru de Activitati controlat de un modul de comanda detasabil cufunctie de vibratii, muzica de leagan si lampa de veghe.
  • Prevazut cu 2 roti pentru a fi deplasat cu usurinta ca un troller
  • Dimensiuni optime: lungime 104 cm, latime 73 cm, care sa permita bebelusului sa se miste in voie.
  • Dimensiunea saltelei : 95 cm x 65 cm
  • Capotina mare prevazuta cu jucarii pentru stimularea acuitatii vizuale a bebelusului

Geanta de transport prevazuta cu gauri speciale pentru roti (astfel puteti transporta patutul ca pe un troller). Aceasta are in plus si buzunare extra pentru depozitarea accesoriilor patutului in momentul transportului.

Pentru maxima stabilitate patutul este prevazut cu 7 picioruse pentru sustinere.

Caracteristicile deosebite ale acestui patut il fac alegerea optima pentru orice parinte.

Cumparand un Patut cu Centru de Activitati Contour Bear and Friend achizitionati de fapt un set complet de mobilier de camera pentru copil:

patut, leagan cu vibratii, arcada cu jucarii, masuta de infasat, lampa de veghe.

Este ideal atat pentru utilizarea acestuia permanenta cat mai ales atunci cand plecati cu bebe in vacanta sau la bunici.

*Sunt folosite 3 baterii AA 1,5 si 1 baterie D 1,5 ce nu sunt incluse in pachet.