Descrierea produsului

Acest patut  pentru bebelusi alb, clasic face parte din colectia de mobilier Baby Dan Alfred ce completeaza perfect camera copilului si creeaza un mediu sigur si frumos pentru cei mici, cu un stil scandinav, modern. Patutul By My Side este perfect pentru parintii ce isi doresc sa doarma aproape de bebelus, dar sa ii ofere somnul linistit si siguranta unui patut special pentru el.

Patutul poate fi adus la marginea patului parintilor sau montat in apropierea acestuia, pentru ca parintii sa il poata verifica pe cel mic oricand in timpul somnului. Pentru prima optiune, o latura a grilajului poate fi scoasa pentru a-i permite mamei sau tatalui sa stea chiar langa cel mic in timpul noptii. Latura mobila a grilajului poate fi coborata atunci cand parintii il iau din patut, fara a fi nevoiti sa se aplece peste grilaj.

Baza pentru salteluta poate fi fixata pe 6 niveluri inaltime in functie de varsta si nevoile copilasului, de la 27 la 45 cm deasupra podelei. Pachetul include si o curea de siguranta pentru fixarea patutului de bebe langa patul parintilor. Patutul suporta o greutate de cel mult 15 kg.

Dimensiunea recomandata a saltelei este de 40 x 84 cm. Salteaua nu este inclusa. Patutul ce poate fi lipit de patul parintilor By my side este realizat din lemn de pin fara noduri din Noua Zeelanda. El este testat si certificat EN1130: 1997 pentru a garanta siguranta celor mici.

Baby Dan este o companie daneza cu traditie de peste 60 de ani, care produce echipamente pentru siguranta, textile si mobilier pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 5 ani. Misiunea pe care si-o asuma Baby Dan este aceea de a crea spatii sigure pentru cei mici, iar produsele sunt premiate international pentru calitatea si functionalitatea lor fara compromis si sunt testate pentru a asigura lipsa oricaror substante daunatoare pentru cei mici.