Descrierea produsului

Patutul de voiaj Sleep'n Play Center II este un patut grozav cu design dragut cu buline combinat cu un material albastru si incadrat intr-un aluminiu elegant. Copilasul va dormi la fel de comod in acest patut ca si acasa, deoarece are tot ce este nevoie pentru a calatori: salteluta da infasat, buzunarel, nivel suplimentar, iesire laterala, saltea si geanta transport. Patutul se pliaza, asadar este perfect pentru concedii, vizite la bunici sau chiar si acasa.

Schimbati scutecul bebelusului pe salteluta de infasat confortabila si practica cu margini ridicate. Salteluta de infasat se fixeaza cu usurinta pe marginea patutului si se poate da jos in orice moment. In buzunarelul lateral puteti pastra scutecele si servetelele micutului. 

Bebelusul dvs. va dormi pe nivelul secundar, unde el sau ea va fi in siguranta. Suprafata de dormit este ridicata, astfel incat sa puteti scoate bebelusul sau sa il puneti in pat cu usurinta si fara a  va afecta spatele. Acest nivel suplimentar este atasat cu un fermoar pentru a se putea indeparta cu usurinta.

Patul de voiaj Sleep'n Play Center II are roti pentru transport dintr-o camera in cealalalta, pentru ca micutul sa fie intotdeauna langa dvs. Mai mult de atat, copilasul poate sa doarma si sa se joace in acest patut. Micutul poate  intra si a iesi liber prin buzunarelul din lateral. Fiti cu ochii pe copilas prin gemuletul mare din lateralul patutului.

Patul Sleep;n Play Center II este usor de asamblat si pliat, si poate fi depozitat in gentuta din dotare pentru a economisi spatiu.

Puteti transporta patul pliat sau sa-l trageti dupa dvs. ca pe un trolley.

Salteluta de dormit si cearsaful Bed Me compatibil cu patutul Sleep'n Play Center II pe dimensiunea 120 x 60 cm sunt disponibile separat ca dotari optionale.

Detalii tehnice:

  • Dimensiuni patut deschis: 125 x 68,5 x 80 cm
  • Dimensiuni patut pliat: 75 x 23 x 24 cm
  • Dimensiuni interioare: 120 x 60 cm
  • Potrivit pentru copii de la 0 la 15 kg
  • Compatibil cu saltele Sleeper de la Hauck de dimensiuni 120x60 cm
  • Greutate produs: 9.95 kg