Descrierea produsului

Caracteristici:

* Patutul are ca facilitati: 3 trepte de ridicare a saltelutei, roti patut.

* Nu exista posibilitatea de a detasa o laterala a patutului acesta transformandu-se in pat de junior.

* Patutul este mesterit manual din lemn special ales (molid sau fag) , fara adezivi toxici si este colorat cu vopsea pe baza de apa conform noilor reglementari Europene.

* Astfel, bebelusul tau nu va respira urma de vapori toxici si va dormi linistit o perioada indelungata de timp, ca în sanul naturii.

* Suportul din lemn masiv (solid si ortopedic) pt salteluta (60/120 cm) pastreaza dreapta coloana bebelusului tau  în cea mai importanta etapa a dezvoltarii ei si impiedica dezvoltarea bacteriilor, acarienilor ce produc  alergii.

* Cele trei nivele de inaltime, ofera comoditate parintilor fiind perfect adaptate nevoilor  acestora.

* Deasemenea gratie barelor dispuse conform noilor reglementari Europene bebelusul tau se va putea ridica intai in fundult si apoi in picioruse in deplina siguranta.

* Nu va lasati pacaliti de designul delicat al patutului, acesta este mesterit din lemn masiv fiind foarte rezistent garantand o utilizare indelungata.

* Copilul tau va petrece mult timp in patutul Mos Ene de aceea pt a impiedica accidentarile acesta este prevazut cu muchii si colturi rotunjite si special gandit pt a indeplinii multiple  functionalitati, ceea ce garanteaza utilizare indelungata. Salteluta nu este inclusa.  

* Fabricat in Romania

* Laterala nu este detasabila !

* Se realizeaza pe comanda in aproximativ 7 zile !!!

 

Varsta recomandata: 0 luni +  

Greutate volumetrica: 9,00 kg

Dimensiuni: 125 cm x 66 cm x 87 cm (Lungime x latime x inaltime)