Descrierea produsului

Peeling bio enzimatic regenerant, 50 ml, Bema Love Bio Face

cod 9013 / EAN 8010047190130

Cu: Microgranule din samburi de caise, Suc de fructe de Papaya si de Ananas, Balsam de Copaiba, Ulei din nuci de Brazilia.

Peelingul bio enzimatic contine microgranule din samburi de caise - cu efect de peeling mecanic, Papaya - cu efect de peeling enzimatic, nuci de Brazila - bogate in Seleniu si cu efect antioxidant. Acest tratament este potrivit pentru orice tip de ten si are un efect exfoliant si de curatare in profunzime.

Instructiuni de utilizare: Aplicati pe ten sau pe maini, de 1-2 ori pe saptamana, pe pielea curatata in prealabil. Asteptati cateva minute pentru actiunea enzimatica si apoi masati usor, pana la absorbtia completa. Indepartati excesul prin clatire cu apa din abundenta. Pentru uz extern.

Ingrediente (INCI): Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Carbonate, Cetearyl Glucoside, Glycine Soja* (Soybean) Oil, Glycerin, Oryza Sativa (Rice) Germ Oil, Cocoglycerides, Potassium Cetyl Phosphate, Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Glyceryl Caprylate, Phosphatidylcholine, Carica Papaia (Papaya)Fruit Juice, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Copaifera Officinalis* (Balsam Copaiba) Resin, Bertholletia Excelsa Seed Oil*, Citric Acid, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Kaolin, Parfum/Fragrance. * din agricultura organica

Canitatea: 50 ml