Descrierea produsului

Deoarece dintre cei mai importanti factori care trebuie sa fie asigurat in timpul sarcinii este odihna intr-un mediu perfect de relaxare pentru minte si corp, am creat perna Abrazo.

Perna Abrazo Plus va ajuta sa obtineti confortul maxim chiar si in ultimele luni de sarcina, cand totul devine mai greu, chiar si odihna in pat. Ceea ce este deosebit la ea, este ca va permite sa reglati chiar dumneavoastra cat este de tare si umflata perna, cu ajutorul fermoarului ce va da acces direct la umplutura pernei, astfel incat puteti scoate sau adauga puf, puteti sa il aerati dupa spalare, astfel incat sa fie mai pufos.

Deoarece femeile sunt atente la detalii ca si designul si culoarea, am creat husa pernei din bumbac cu un imprimeu fantezist, cu mai multe combinatii de culoare ce poate satisface orice gust, pentru un confort psihic suplimentar.

Cel mai important la perna Abrazo Plus este ca:

Ofera suportul pe care vi l-ar oferi trei perne diferite: la cap, la burta, la picioare – obtinand astfel maximul de confort. 

Perna Abrazo Plus are mai mult puf decat perna Abrazo, astfel incat sa puteti scoate din umplutura daca doriti sa o faceti mai moale sau sa o formati in alt fel.

Deoarece va inconjoara ca o imbratisare, aceasta perna minimizeaza efortul produs de schimbarea pozitiei

  • Dispune de fermoar ce va permite sa aerati puful din interior, sa scoateti sau sa adaugati puf

  •  Realizeaza alinierea corecta a spatelui pentru femeile gravide

  •  Stimuleaza relaxarea musculara

  •  Reduce durerile de cap, gat si de spate

  •  Ajuta la o circulatie sanatoasa a sangelui

  •  Ofera suport ideal în timpul sarcinii al burticii

  •  Poate fi folosita si dupa nastere, ca si perna de alaptat, sau pernuta de suport a bebelusului cand sta sau invata sa stea in fundulet

  • Dispune de panglici pentru a o putea fixa in pozitia dorita.

  • Husa pernei este dintr-un bumbac 100%, satinat, moale si fin, care sa va mangaie pielea

Pentru a va oferi o relaxare completa, v-o oferim intr-o paleta larga de culori, pe gustul tuturor, cu posibilitatea de a comanda si o husa separate pentru aceasta.

La aceasta perna exista husa suplimentara Abrazo Plus in aceleasi culori dar se potriveste si husa Abrazo.

Dimensiuni perna Abrazo Plus: incolacita 1,40 m lungime, descolacita 2,20m