Descrierea produsului

O pompa de san este esentiala pentru alaptare, atunci cand din anumite motive, de exemplu nastere prematura, boala copilului, mama nu poate, acorda timpul necesar pentru alaptare.
Laptele ramas in piept dupa alaptare poate cauza inflamatie si in final scaderea lactatiei. Din acest motiv este impotant extragerea laptelui ramas. Cu ajutorul pompei de san Nanny se poate mulge acasa rapid si fara durere. Aparatul asigura un sistem inchis astfel laptele ajunge in conditii igienice direct in biberon si se poate utiliza pe loc, sau depozita pana la urmatoarea alaptare.

Componentele pompei de san electrice:
-pompa vacuum
-biberon
-clopot pentru san cu suport din plastic
-tub de silicon scurt (450 mm)
-tub de silicon lung (550 mm)
-tub de silicon cu tub de plastic cu orificiu (100 mm)
-sticla cu biberon si suport de vacuum
-tub de aspiratie cu tub de silicon (2 buc)
-garnitura de silicon
-manual de instructiuni
-adaptor la curent

Montarea aparatului:
Tuburile de silicon se aseaza in capacul biberonului si se fileteaza. Una dintre capetele tubului de silicon lung (550 mm) se trage pe clopotul pentru san, iar cealalta parte pe tubul care iese din capacul biberonului. Una dintre capetele tubului de silicon scurte (450 mm) se trage pe tubul ramas liber al biberonului, celalalt se monteaza pe tubul de silicon prevazut cu tub de plastic cu orificiu (100 mm).
La pompa de vacuum al aparatului se poate monta un tub special de extragere (sonda) pentru aspiratie nazala. Astfel in perioadele de raceala ofera respiratie libera, prevenind multe boli, si se usureaza alaptarea.
Aparatul functioneaza cu 2 baterii de 1,5 V(AA) care se introduc sub capacul din josul cutiei.

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!