Descrierea produsului

Pompa electrica pentru san LORELLI este usoara si portabila. Aceasta ofera un ritm natural de impulsuri, care imita suptul bebelusului, pentru a provoca un flux rapid si constant de lapte. Stimuleaza lactatia si calmeaza durerea in cazul acumularii in san a unei cantitati mari de lapte. Cupa pentru san are o palnie moale si un design ergonomic, pentru a se potrivi cu toate marimile si formele de sani. Puteti extrage laptele in biberonul de 150 ml inclus in set si apoi sa alaptati bebelusul direct din biberon.

Caracteristici:

- Unitatea principala ( compresorul ) reprezinta un microcalculator pentru control cu cinci trepte de extragere, potrivite pentru diferite cantitati de lapte.
- Pompa electrica este conceputa pentru a functiona prin conectare la priza sau prin USB, permitand utilizarea  la domiciliu, in deplasare, sau chiar la locul de munca pentru mamele ce alapteaza.
- Corpul pompei de san se poate detasa de recipientul pentru lapte, putandu-se atasa tetina cu capac, special conceputa pentru a imita perfect forma mamelonului.
- Ventuza este din silicon, se muleaza perfect pe san.
- Toate componentele pompei sunt realizate dintr-un material special conceput pentru contactul cu produsele alimentare în conditii de maxima igiena si siguranta. Aceste materiale sunt non toxice si fara continut de Bisfenol A.

Setul include:

- Pompa electrica de alaptare cu ventuza prevazuta cu capac si supapa din silicon.
- Unitate de comanda cu buton de on/off, pauza si butoane +/- pentru reglarea treptelor de extragere.
- Recipient gradat ( biberon ) din plastic de 150 ml cu suport.
- Tetina silicon 0+ ,  cu capac.
- Incarcator priza cu adaptor cablu USB.
- Furtun de silicon pentru conectarea unitatii de comanda la corpul pompei.


Dimensiuni montat : 20 x 12,5 cm
Dimensiuni in ambalaj: 26 x 25 x 11 cm

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!

Pompa electrica pentru san cu biberon 150 ml

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra