Descrierea produsului

Carcateristrici:

* Distractia Chatimals e pe val si vechilor prieteni Chatimals li se alatura simpaticii Tom si Ben,binecunoscuti din aplicatiile smart.

* Produsul are 2 setari:

1. Functia Sunete App: Tom are senzori la frunte,burtica si picior si oriunde ai pune mana - in unul din aceste locuri - el iti raspunde cu sunete din aplicatia smart. E tare. Il gadili la picioare si incepe sa rada. Ii dai una prieteneste in burta,iti raspunde iarasi pe masura. E colosal!

2. Functia Inganare-Chatimals: tu ii spui ceva si el iti repeta. Cand becul rosu este aprins,vorbeste cu mine,iar dupa ce se stinge becul,distreaza-te ascultand ceea ce iti voi spune eu. Zi ceva ca sa zic si eu! Vorbeste cu Tom de la distanta de maxim 1 m pentru cele mai bune rezultate! El va spune dupa tine,pe o voce pitigaiata si extrem de caraghioasa exact ceea ce ai spus tu! Tom,Prietenul vorbaret,are efect distractiv garantat! * * Adulti sau copii,Tom va va face pe toti sa izbucniti in ras! Tom este un prieten de nadejde.

* Pe langa faptul ca il va provoca pe copilul tau sa spuna cele mai trasnite lucruri,il va ajuta sa-si dezvolte limbajul,vocabularul,gandirea si creativitatea! Repetand intocmai spusele copilului,Tom este un prilej educativ de exersare a rostirii,a cautarii cuvintelor potrivite,a observarii feedback-ului direct pe care spusele noastre il au in auzul sau perceptia celor din jur.

* Tom nu repeta doar vorbele,ci si pupicurile. Si,pentru ca in cel mai scurt timp va deveni jucaria preferata a micutului tau,care il va coplesi cu sarutari,si el,la randul lui va sti sa intoarca aceeasi afectiune.

* Acest lucru,distractiv si totodata extrem de serios,il va incuraja pe copil sa isi exprime emotivitatea,fapt ce va avea repercusiuni pozitive asupra dezvoltarii sale,ca individualitate si personalitate deplina.

* Functiile Sunete App si Chatimals-Inganare pot fi folosite alternativ in rastimpul a 30 de secunde!

* Produsul si culorile pot varia. Pastrati ambalajul pentru referinta ulterioara. Indepartati sistemele de prindere ale produsului inainte de a inmana jucaria copilului.

Necesita asamblare si supraveghere din partea unui adult.

Jucaria se opreste singura dupa 30 de secunde pentru a economisi energia bateriilor

* Functioneaza cu 3 baterii AAA / LR03 (incluse).

Avertisment: NU tineti jucaria prea aproape de ureche. Folosirea incorecta poate dauna auzului.

Avertisment: Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Prezinta pericol de sufocare.