Printesa Cadance interactiva, vorbeste in Romana si Maghiara, My Little Pony, Hasbro

160Lei

Printesa Cadance interactiva, vorbeste in Romana si Maghiara, My Little Pony, Hasbro

Cod: ST16XB1370E650
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 3-9+ ani
Pentru: Fetite

Cadence a fost intotdeauna o printesa iubitoare si altruista, iar acum straluceste prin lumina bunatatii din inima ei! Aceasta frumoasa printesa are coama si coada in culorile curcubeului, ce pot fi aranjate cu pieptenele inclus si o coronita care sa-i decoreze cornul din frunte.

Asemeni oricarei printese, ea poarta pe cap o diadema galbena, ce simbolizeaza aurul si regalitatea. Chiar si mai uimitor de frumoase sunt inimioarele de pe toata lungimea piciorului stang din fata, care stralucesc cu adevarat!

Prin apasarea butonului sub forma de inimioara turcoaz, o vei putea auzi pe printesa Cadance vorbind, razand si cantand in timp ce inimioarele de pe picior si cornul din frunte lumineaza in culoarea rosiei, ce exprima dragostea si prietenia. Cateva dintre replicile printesei sunt: "Buna! Eu sunt printesa Cadance!", "Sa mergem impreuna la castel!", "Dragostea mea iti da curaj!", "Esti o prietena minunata!", "Foloseste iubirea si lumina din interiorul tau!". 

Replicile sunt inregistrate in limba romana si in limba maghiara. Schimbarea limbii se realizeaza prin apasare lunga (5 secunde) pe butonul sub forma de inimioara turcoaz aflat in partea de sus a piciorului stang din spate.

Prin scanarea semnului special de pe ambalaj (dispozitivul de scanare nu este inclus) poti debloca si te poti juca cu personajul Printesa Cadance in aplicatia My Little Pony Friendship Celebration. Produsul functioneaza cu 2 baterii tip AAA (LR03).

(canta in Romana si Maghiara)

Bateriile sunt incluse. Inaltime ponei: 21 cm.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!