Descrierea produsului

Exploreaza universul cu acest proiector de inalta calitate. Vezi 24 fotografii facute de NASA si telescopul spatial Hubble, fotografii de nave spatiale si astronauti, planete si nebuloase, din trei discuri de diapozitive interschimbabile. Proiecteaza imagini cu latimea de pana la 1 m.

Noaptea, Space Explorer devine o lampa de veghe cu lumina difuza.

Cititi informatii fascinante despre fiecare fotografie NASA in brosura colorata inclusa.

Descopera universul cu propriul tau proiector camera Space Explorer. Vezi 24 de fotografii cu acest proiector fascinant, care se transforma, de asemenea, intr-o lampa de veghe cu lumina difuza. Utilizati proiectorul de inalta calitate pentru a vizualiza 24 de fotografii NASA si Hubble, inclusiv astronauti, rachete, planete si nebuloase. Usor de utilizat, comuta Space Explorer la modul proiector si introdu una dintre cele trei diapozitive cu imagini. Roteste usor pentru a vedea cele 24 de fotografii diferite, care proiecteaza pe tavan imagini de pana la un metru latime. Pentru a schimba diapozitivele, pur si simplu apasati butonul de pe partea laterala a proiectorului pentru a elibera discul. Noaptea Space Explorer devine o lampa de veghe cu lumina difuza, prin rotirea comutatorului pentru modul de lampa. Cititi informatii fascinante despre fiecare fotografie NASA in brosura colorata. Proiector de inalta calitate ce deschide o fereastra in spatiu.

Jucariile Brainstorm sunt jucarii educative, interactive si distractive, care aduc impreuna o serie de obiecte fascinante. Scopul jucariilor Brainstorm este de a distra copii, dar si de a-i inspira pentru a afla mai multe despre mediul lor inconjurator.

 

Proiector camera Imagini Spatiale Space Explorer Brainstorm Toys E2005

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra