Descrierea produsului

Husa igienica  antialergica Fiki Miki este extrem de rezistenta si permita o excelenta circulare a aerului, fiind potrivita pentru a mentine salteaua curata.

Recomandata pentru saltele cu dimensiune de 140/70 cm.

Aceasta husa se prinde de saltea prin cele 4 elastice laterale.

In perioada in care copiii incep sa doarma fara scutec, sau in cazul copiilor cu incontinenta, va recomandam sa folositi peste aceasta protectie cearceafuri speciale impermeabile.

Acest tip de husa asigura o buna ventilatie a saltelei, previne supraincalzirea copilului in timpul somnului, reducand astfel riscul iritatiilor si eruptiilor cutanate.

Temperatura prea mare din camera copilului, lipsa ventilatiei saltelei si limitarea transferului termic intre corpul copilului si saltea sunt unele dintre cele mai frecvente cauze ale tulburarilor de somn.

Aceasta husa, fara a fi impermeabila, protejeaza salteaua in cazul micilor accidente: patarea prin transpiratie excesiva, regurgitatie, curgerea accidentala a laptelui din biberon, scutec supra-imbibat.

Husa igienica antialergica are in compozitie un strat special tratat, care protejeaza impotriva acarienilor, mucegaiului si mirosurilor neplacute provocate de bacterii si fungi. Acest strat asigura o senzatie de prospetime indelungata. Din acest mmotiv se recomanda folosirea acestui tip de protectie pentru saltea pentru copiii care au un teren alergic.

Husa igienica antialergica Fiki Miki nu este impremeabila!

Detalii tehnice:

Compozitie: 4 straturi (design 4W)

A: Strat antialergic care protejeaza impotriva acarienilor, mucegaiului si mirosurilor neplacute provocate de bacterii si fungi. Acest strat asigura o senzatie de prospetime indelungata.

B: un strat biodegradabil din tesatura cu poliester (100% poliester)

C: un strat aerat de tesatura de poliester

D: un strat din tesatura de polipropitena

Dimensiuni: 140x70 cm

Se poate spala la masina, la o temperatura de 60°C, cu storcere si centrifugare.