Descrierea produsului

Robot de bucatarie Chicco "gateste cu abur", 0% BPA

Acest robot de bucatarie reprezinta cea mai usoara si rapida modalitate de de a transforma ingredientele intr-o masa delicioasa pentru micutul tau. Nu contine BPA.

DE CE SA IL ALEGI?

Functie de gatit rapid (maximum 13 minute)
- forma recipientului asigura o distribuire egala si eficienta a aburului, fapt care garanteaza o preparare a hranei intr-un mod optim, pastrandu-se toate nutrimentele si gustul alimentelor.

Omogenizare/mixare rapida
- asigura o consistenta excelenta datorita lamelor din otel. Cantitatile de hrana rezultate in urma utilizarii robotului Chicco sunt: 550 ml cand se utilizeaza cosuletul (dispozitiv detasabil din plastic) si 1000 ml cand se gateste direct in vasul robotului.

Multifunctional
- compatibil cu recipientele de 180 ml incluse in gama "sistem gateste cu abur" (se achizitioneaza separat); acestea se utilizeaza pentru incalzirea hranei gatita anterior sau pentru a stoca ingrediente feliate care urmeaza a fi gatite la abur (functie de incalzire/decongelare)

INOVATIA PRINCIPALA
- dotat cu un sistem unic si inovator care feliaza cu usurinta ingredientele dar le si gateste in acelasi timp, fara a produce murdarie si fara a utiliza vreun sistem de taiere, cutite sau castronase.

SISTEM INGENIOS DE TRECERE DE LA FAZA DE GATIRE LA CEA DE OMOGENIZARE
- datorita cosuletului cu maner se poate trece cu usurinta de la faza de gatire cu abur la cea de omogenizare/mixare utilizand o singura mana, fara a pierde timpul, fara pete de mancare, fara arsuri, deoarece ingredientele fierbinti nu sunt atinse pentru a le transfera in vasul robotului direct peste lamele din otel pentru a le omogeniza.

RETETAR
- cutia contine o carticica de bucate cu retete concepute in mod special pentru cei mici.

tag: diversificare hrana bebelusi, robot de bucatarie, gatire cu abur, hrana sanatoasa