Descrierea produsului

Rocket League Collector’s Edition conţine:

- jocul Rocket League - DLC-ul Supersonic Fury

- DLC-ul Revenge of the Battle-Cars

- DLC-ul Chaos Run - DLC-ul Aftershock

- DLC-ul Marauder - DLC-ul Esper

- DLC-ul Masamune

- articole personalizare inspirate de Flash

- DC Comics - print art Collector’s Edition Bun venit în arena Rocket League, locul în care fotbalul şi cursele auto se ciocnesc!

Câştigător sau nominalizat la peste 150 de premii „Game of the Year”, Rocket League este un hibrid intens de fotbal arcade şi curse cu maşini, care benficiază de gameplay bazat pe fizici care oferă satisfacţii.

Intră pe teren şi participă la un sezon offline, cu o serie de tipuri de joc, sau în competiţii multiplayer casual sau competitive, sau „Mutatori” speciali care îţi permit să schimbi complet regulile jocului.

Exprimă-te aşa cum îţi doreşti prin intermediul unuia dintre cele mai complexe sisteme de personalizare şi concurează cu jucători de pe alte platforme în confruntări cross-network care îţi vor tăi răsuflarea. - personalizare extinsă cu peste 100 de miliarde de combinaţii posibile - articole şi vehicule deblocabile, statistici, clasamente şi multe altele - acţiune online, care creează dependenţă, cu 8 jucători şi o serie de configuraţii şi tipuri de echipe - mod split screen captivant cu 4 jucători, care pot juca atât offline cât şi online