Descrierea produsului

Uleiul nostru anti tantari cu Citronella este creat din toate uleiurile botanice cunoscute pentru bebeficiile lor de impermeabilitate precum Muscata, Citronella Lemongrass si mai multe.

Amestecul este realizat din uleiuri pure pentru a hrani piela si a o proteja de uscare, este sigura pentru utilizarea ei pe bebelusi si are o usoara aroma pe care intreaga familie o va iubi.

  • Fara parabeni
  • Fara ulei mineral
Tantarilor le place sa ne supere cand suntem iesiti la gratar, in timpul plimbarilor de seara sau cand dormim cu ferestrele deschise. Nu-i lasa sa-ti strice distractia din timpul verii. Roll on, produsul nostru natural si organic anti-insecte tine tantarii enervanti la distanta, fara a contine ingrediente nocive pentru pielea bebelusului sau copilului tau.
Roll on anti tantari de la Mommy Care este o formula unica obtinuta din 100% uleiuri naturale si organice de citronella, menta, cuisoare si iarba de limon care alunga tantarii. Cu un miros bland si placut, este non-gras la aplicare, astfel incat tu si copilul tau il veti adora.

Ingrediente: Geranium, Almond, Peppermint, Lemongrass