Descrierea produsului

Roll-on Chicco anti-tantari Zanza-No (2014) 60ml, 3luni+

Noua gama Chicco 3 luni+ de protectie impotriva tantarilor si a altor tipuri de insecte foloseste ca substanta activa Citrodiolul, un extract natural de Eucalipt (Eucalyptus Maculata Citrodiora), original din Australia, recunoscut pentru calitatile sale exceptionale in prevenirea intepaturilor insectelor. Acest produs si-a demonstart eficienta si impotriva speciei de tantar, cunoscuta sub denumirea de Asian Tiger (Aedes Albopictus), purtatorul meningitei West Nile.

CARACTERISTICI Zanza-no roll-on anti-tantari 3 luni+  :
- EFICIENT: poate fi utilizat pentru copii cu varsta peste 3 luni, femei insarcinate; formula sa exclusiva  isi mentine efectul de protectie impotriva insectelor atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii.
- ECONOMIC: datorita protectiei de lunga durata (3 ore),  nu necesita  aplicari frecvente
- POTECTIE NATURALA: contine extract de Citrodiol (Eucalipt)
- SIGUR: testat dermatologic: nu contine coloranti, parabeni sau ingrediente chimice de tipul Diethyltoluamidum-ului (DEET). 
- FORMULA DELICATA: se absoarbe imediat; nu pateaza hainutele si nu lasa urme de grasime; emana un miros placut, neiritant.

AVANTAJE si BENEFICII:
Marea majoritate a produselor existente in comert contin ca substanta activa Diethyltoluamidum (DEET). Aceasta este un ingredient chimic nerecomandat, chiar si in doze mici, mai ales in cazul copiilor. Ingerarea acestei substante manifesta reactii adverse precum: pierderi de memorie, dureri de cap, oboseala, dureri musculare si articulare, dificultati in respiratie. De asemenea, s-a dovedit, din punct de vedere medical, ca poate provoca deteriorarea sistemului nervos central.
Datorita extractelor naturale continute de Zanza-no roll-on anti-tantari, protectia impotriva insectelor devine mult mai sigura si eficienta, fie zi, fie noapte.

RECOMANDARI:
- Doar pentru uz extern
- Recomandat incepand cu varsta de 3 luni
- Nu-l lasati la indemana copiilor
- Evitati contactul cu ochii si gura
- Nu-l depozitati langa alimente, bauturi sau hrana animalelor
- Se aplica pe partile corpului care se doresc a fi protejate, masandu-se usor zonele respective pana la absorbtia in piele a gelului.
- A nu se aplica pe zone iritate sau care prezinta escoriatii la nivelul pielii

Roll-on Chicco anti-tantari Zanza-No (2014) 60ml, 3luni+

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra