Descrierea produsului

Saculetul de dormit Peanut de la Comfort&Harmony este solutia perfecta pentru un somn linistit, atat pentru bebelus, cat si pentru mamica. Bebelusul se va simti in siguranta in materialul moale si pufos al saculetului de dormit, iar mamicile vor putea dormi linistite, stiind ca micutul nu se va putea dezveli. Sacul de dormit este o optiune mult mai buna decat o patura sau plapuma, deoarece acestea din urma pot aluneca, micutul le poate da la o parte, ramanand dezvelit toata noaptea. Spre deosebire de sistemele de infasat, manutele bebelusului vor fi mereu afara din saculet, pentru a nu-i ingradi miscarile acestuia.

Fermoarul saculetului a fost creat special pentru a le usura munca mamicilor – pe langa o incheiere rapida, acesta se poate desface doar in partea de jos, pentru a le permite schimbarea rapida a scutecului. Pentru siguranta bebelusului, saculetul are o protectie moale in partea de sus a fermoarului, deci nu exista riscul ca acesta sa se zgarie. Materialele moi si pufoase permit pielii bebelusului sa respire si pot fi spalate la masina de spalat.

 

Caracteristici:

Fermoar care se deschide din ambele parti, pentru a permite schimbarea scutecului fara dezbracarea bebelusului

Manutele bebelusului vor fi in afara saculetului, pentru a nu le ingradi miscarile

In partea de sus a saculetului de dormit, acesta are o protectie moale, pentru ca bebelusul sa nu fie deranjat de fermoar

Materiale moi si pufoase create special pentru bebelusi, care permit pielii sa respire

Saculetul il va ajuta pe micut sa se simta in siguranta, oferindu-i in acelasi timp libertate de miscare

6-9 luni (de la 10 la 12 kg)