Descrierea produsului

Salteluta ofera confort suprem in primele luni de viata ale bebelusului!  Salteluta a fost conceputa pentru a le asigura confort suprem bebelusilor: astfel ca grosimea ei a fost gandita pentru a-i proteja pana si pe cei mai energici bebelusiJucaria de plus, cumelodii si lumini, va incanta bebelusul si-l va insoti oriunde si oricand.

Caracteristici:

Salteluta este fabricata din materiale premium, foarte delicate si confortabile

Multitudinea de jucarii vor incanta bebelusul si il vor tine ocupat: jucarii de dentitie,zornaitoare, jucarii de plus – toate spre bucuria bebelusilor aflati in cautare de noutati

Forma saltelutei a fost conceputa pentru a mentine capul bebelusului mai ridicat (cu cateva grade), evitandu-se astfel problemele legate de regurgitare

Jucaria de plus, in forma de pasare, ii va incanta pe cei mici cu melodii linistitoare

Salteluta ii va ajuta pe micuti sa exploarezemodalitati de joaca diferite:

  1. ‘joaca pe spate’ cu jucariile ce atarna de arcadele saltelutei. In aceasta etapajucaria muzicala va deveni preferata bebelusului. Bebelusul va interactionacu oglinda haioasa (care-l va ajuta sa se auto-descopere), cu  jucarioarele vesele pentru dentitie, precum si cu girafa haioasa.Pasarea cea uriasa  va participa si ea la partidele de joaca ale bebelusului,ajutandu-l sa descopere relatia cauza-efect.
  2. joaca pe burtica’– moment in care activitatile motorii sunt foarte interesante pentru el. Tot acumva invata sa descopere diferentele dintre jucariile colorate  ale saltelutei, iar marginile saltelutei ii vor  oferi suportul necesar pentru ca joaca sa fie cat mai confortabila.
  3. ‘joaca in fundic’- in aceasta etapa jucariile zornaitoare si cele de dentitie ii vor deveni favorite. De asemeneaPasarea cea uriasava fi, si in aceasta etapa, printre favorite.

Varsta recomandata: 0 luni+