Descrierea produsului

Aceasta Salteluta de activitati Grow-With-Me de la babyINFANTINI cu  mingiute are patru jucarii mari detasabile care atarna pentru a stimula curiozitatea si dezvoltarea copilului , si se transforma intr-o distractie , senzoriala - stimulare.
Atunci cand trageti in sus laturile de plasa se transforma intr-un mic tarc de joaca care vine cu bile colorate care pot fi stocate in capul broscutei , si salteluta de joc de plus ofera confort in timpul jocului .
Permite conversia de la o salteluta de activitate intr-un tarc cu mingiute pentru dezvoltarea senzoriala de stimulare .


1. Salteluta de activitati confortabila si bine capitonata cu diferite texturi de materiale care dezvolta simturile si functiile motorii.

2. Salteluta de activitati cu bile vine cu 30 de bile colorate care se stocheaza convenabil in capul de broasca testoasa .

3. Salteluta de activitati ce se transforma cu usurinta lintr-un tarc cu mingiute , atunci cand trageti in sus laturile de plasa , oferind distractie senzoriala pentru copilul tau 

4. Aventura subacvatica . Cele patru jucarii de mare detasabila includ crab cu oglinda in care copilul isi coordoneaza miscarile, incurajaza atingerea si dezvolta simturile copilului, steaua de mare, o caracatita si un pestisor, ofera o multime de distractii pentru copii

Materiale de cea mai buna calitate , non toxice si non alergice.
Este conceputa pentru copii de la 0 luni +.

 

Atentie! Fotografiile sunt cu titlu de prezentare! Jucaria pestisor nu este jucarie de dentitie!