Descrierea produsului

Salteluta de activitati Omida si Tunelul Veseliei ofera modalitati antrenante de joaca si de dezvoltare, inca din primele luni de viata. Omida pozitionata la picioarele bebelusului il va incanta cu melodii clasice si cu sunete vesele, activate prin miscare (sau activate de catre parinte).
Salteluta a fost conceputa in concordanta cu principiile Baby Einstein, incurajand stimularea vizuala si tactila a bebelusului, activitatiile motorii de baza, precum si abilitatile lui de coordonare.

Caracteristici

Bara de jucarii sub forma unui tunel cu imagini realistice, cu diferite animale din padure
Jucariile pot fi agatate pe bara de jucarii, in diverse forme, in functie de preferintele bebelusului
Zona de la picioarele bebelusului cu Omida cea vesela poate fi activata, fie de catre bebelus, fie de catre parinte
8 melodii clasice si 20 de minute de muzica si sunete vesele vor incanta bebelusii
Printre jucariile saltelutei sunt incluse: broscuta, pasare, oglinda, jucarie pentru dentitie sub forma de pepene, etc.
Salteluta (fara perna de la picioare) poate fi spalata la masina de spalat

Bebelusul va descoperi activitati interactive in fiecare din cele 3 modalitati de joaca:
- ‘joaca pe spate’ cu jucariile ce atarna de arcada-tunel a saltelutei. In aceasta etapa bebelusul isi va alege jucaria preferata. De asemenea vor descoperi joaca alaturi de Omida cea vesela prin activarea muzicii si a sunetelor vesele. Bebelusul va interactiona si cu oglinda haioasa (care-l va ajuta sa se auto-descopere), cu jucarioarele vesele pentru dentitie, precum si cu obiectele si animalutele desenate realist, pe suprafata saltelutei.
‘joaca pe burtica’ – moment in care activitatile motorii sunt foarte interesante pentru el. Tot acum va invata sa descopere animalele viu colorate ale saltelutei si va interactiona cu ele.
‘joaca in fundic’- in aceasta etapa jucariile zornaitoare si cele de dentitie ii vor deveni favorite.
Dimenisuni: 54.6 cm x 7.6 cm x 64.3 cm
Salteluta necesita 2 baterii AA, neincluse in colet.

Despre Baby Einstein
Istoria Baby Einstein a inceput in urma cu peste 15 ani, cand o mamica ambitioasa si-a propus sa ii transmita bebelusului ei dragostea sa pentru arta si muzica. Produsele au evoluat de-a lungul timpului, insa fara a-si pierde farmecul si caracteristicile inconfundabile.
Ce le deosebeste de alte jucarii?
Faptul ca acestea au fost create din perspectiva bebelusilor! Fiecare jucarie Baby Einstein dezvolta o combinatie unica de obiecte, muzica, arta, limbaj, forme, numere si natura, iar bebelusii adora sa descopere fiecare activitate si sa devina la randul lor un ‘Baby Einstein’!
Melodiile alese pentru jucariile Baby Einstein sunt linistitoare si stimulative, iar imaginile viu colorate si texturile diferite ale jucariilor ii vor ajuta pe bebelusi la stimularea vizuala si tactila. Toate aceste caracteristici unice fac ca jucariile Baby Einstein sa fie perfecte pentru primii ani de viata ai micutului.