Descrierea produsului

Caracteristigi generale:

* Scaunul auto indeplineste cerintele grupelor de utilizare 0, 1 si 2, fiind destinat transportului copiilor cu greutatea  intre 0 si 25 kg.

* Pentru grupa 0 de utilizare (0-13 kg) scaunul se monteaza cu spatele la directia de mers, iar pentru celelalte grupe se monteaza cu fata la directia de mers.

* Proiectat pentru a satisface si cele mai exigente cerinte, scaunul auto Pavo beneficiaza de un design modern,fiind confectionat din materiale de cea mai buna calitate si usor de intretinut.

* Carcasa acestuia este realizata din material plastic de calitate de culoare gri, iar partile laterale sunt realizate din materiale absorbante in caz de impact, astfel incat scaunul auto sa fie conform cu noile reglementari in vigoare cu privire la rezistenta la impactul  lateral.

* Scaunul auto pentru copii ofera confortul si siguranta necesare pe timpul calatoriilor cu autoturismul si datorita sistemului de reducere a socurilor CuddleMe.

* Dotat cu sistem suplimentar de stabilizare a capului si a spatelui, protejeaza copilul conferindu-i pozitia perfect sanatoasa pentru spatele acestuia.

Astfel, scaunul auto Pavo ofera o calatorie placuta chiar si pentru cele mai lungi calatorii, copilul va sta confortabil, si se va putea odihni linistit.

 

Caracteristici tehnice:

* Scaunul auto Pavo este destinat copiilor cu greutatea de 0 – 25 kg (grupele 0, I si II).  

* Pentru grupa 0 de utilizare (0-13 kg) scaunul se poate monta cu spatele catre directia de mers, conform normelor  de siguranta in vigoare, fiind dotat cu suport baza 0+  

* Scaunul auto este prevazut cu reductor pentru sezut si tetiera reglabila.  

* Se poate monta in masina cu centura de siguranta cu prindere in 3 puncte.

* Scaunului poate fi inclinat pe 4 trepte pentru a asigura o pozitie confortabila chiar si in timpul somnului.

* Centurile scaunului au un sistem de prindere in 5 puncte si sunt reglabile pe doua nivele de inaltime, in zona  umerilor.

* Scaunul este prevazut cu cleme cu sistem de blocare, care asigura o fixare ferma pe bancheta cu ajutorul centurilor autoturismului.

* Scaunul auto este dotat cu reductor detasabil pentru sezut si cap, util pentru copiii mici.

* Husa este detasabila si se poate curata in masina de spalat.

 

Dimensiuni:  

* Dimensiuni baza: 50 cm adancime x 40 cm latime  

* Dimensiuni sezut: 32 cm adancime x 30 cm latime  

* Inaltime: 67 cm

 

Scaun auto 0-25 kg Coccolle Pavo Albastru

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra