Descrierea produsului

ADVANSAFIX III SICT este noul nostru scaun pentru copii în crestere de la 9 kg pâna la 36 kg, GROUP 1/2/3, 9 luni - 12 ani
Protectie superioara si confort pentru copii în crestere!

Centura in 5 puncte asigura conditii de siguranta pentru copii mici, de pâna la 18 kg, în scaunul masinii. Pentru copii mai mari, care sunt fixate cu centura de siguranta în 3 puncte al masinii, The SecureGuard ofera un punct de contact suplimentar al-4-lea pastreaza centura transversala în pozitia corecta. Scaunul are, de asemenea, pentru o protectie detasabila SICT pentru un impact lateral.
Ce este de asemenea unic sunt pozitii multiple pentru toate vârstele, se întinde pâna la 36 kg.

PERFORMANTA DE SIGURANȚĂ PENTRU TOATE VARSTELE!
Conceput pentru a pastra copilul în siguranta de la 9 luni, tot drumul pâna la vârsta de 12 ani, ADVANSAFIX III SICT combina o serie de tehnologii avansate de siguranta care depasesc cerintele legale pentru a va oferi chiar o mai mare pace a mintii. ISOFIX cu pivot minimizeaza miscarea de înaintare în cazul unei coliziuni, reducând riscul lovituri la cap si a prejudiciul la gâtul pentru copii de toate vârstele, în timp ce protectia noastra de impact lateral (SICT) ofera o protectie suplimentara în cazul unei coliziuni laterale. Și, pe masura ce copilul creste si trecerea de la a fi asigurate cu 5 puncte pentru a fasciculului integrat fiind fixat cu centura de siguranta în 3 puncte al masinii, The SecureGuard ajuta la mentinerea centura transversala pentru adulti în pozitia optima.

ADVANSAFIX III SICT creste cu copilul dumneavoastra, deoarece poate fi utilizat pentru copii de la 9 kg la 36 kg. Este singurul scaun auto veti avea nevoie dupa un scaun pentru sugari. Dupa cum creste, puteti trece cu usurinta de la cablajul integrat (pâna la 18 kg), la utilizarea centurii de siguranta în 3 puncte al masinii (pâna la 36 kg), cu protectie suplimentara din partea SecureGuard nostru pentru a asigura copilului în scaun.

CONFORT PENTRU TOATE VARSTELE
Fie ca mergeti la cumparaturi sau conduceti in acanta, confortul copilului tau este esentiala pentru calatoriile cu masina relaxate. Și, pe masura ce cresc, asa si nevoile lor se schimba.ADVANSAFIX III SICT se adapteaza pentru a se potrivi nevoilor specifice ale copilului.

ISOFIX si Top Tether (Grupul 1)

ADVANSAFIX III SICT  proteja copilul în 3 moduri: spatarul si sezutul cu margine ridicata ofera protectie la  corpul copilului tau, mai ales în cazul unui impact lateral, ghidajele centurilor superioare si inferioare asigura pozitionarea corecta a centurii de siguranta, iar suportul pentru cap captusit ofera siguranta si confort pentru capul si gâtul copilului.

5-PUNCTE LA HAM
Noi credem ca un ham cu 5 puncte este cel mai sigur mod de a asigura copilul într-un scaun de masina, deoarece pastreaza copilul în conditii de siguranta si strâns în coaja de protectie a scaunului lui. În cazul unei coliziuni, cablajul distribuie fortele impactului peste 5 puncte, doua la nivelul umerilor, doi la solduri si una în cazul în care cablajul catarame între picioare. Acest lucru ajuta la protejarea copilului dumneavoastra din toate directiile de impact.

SECUREGUARD
SecureGuard ajuta la protejarea zona abdominala delicata un copil mai mare si adauga un plus - o patra - punct de contact la standard de 3 puncte centura de siguranta pentru adulti. Prin pastrarea centura transversala într-o pozitie optima peste oasele bazinului copilului, SecureGuard ajuta la reducerea fortelor abdominale, în cazul unei coliziuni frontale cu pâna la 35% * si, în acelasi timp, permite libertatea ta copilul de miscare în timpul oricarei calatorii. (* Teste interne Britax Römer cu un manechin Q6, ceea ce reprezinta o medie copil de 6 ani)

LATERAL IMPACT DE PROTECÈšIE (SICT)
SICT ofera o protectie superioara a copilului dumneavoastra, în cazul unei coliziuni laterale. Acesta reduce fortele de impact, prin minimizarea distantei dintre autovehicul si scaunul de masina si deformeaza pentru a absorbi energia înainte de a ajunge la copilul tau. Pentru a beneficia de protectie, pur si simplu adapta SICT pe partea laterala a scaunului auto cel mai apropiat de usa.

3 POZIÈšII DE INCLINARE
Pastrarea celor mici în timp ce calatoresc confortabil este o necesitate. De aceea, ADVANSAFIX III SICT a fost proiectat cu 3 pozitii pe care le puteti folosii cu usurinta.

V-TETHER - DOUBLUL ANCORAJULULUI DE STABILITATE
Din cauza punctelor sale gemene de ancorare, V-Tether chiar si ofera o mai mare stabilitate si securitate pentru copilul tau decat un scaun cu funiile top conventionale. V-Tether nostru împiedica scaunul de rotatie si reduce deplasarea înainte a copilului, în cazul unei coliziuni. In plus, modelul sau unic de cusaturi este proiectat pentru a rupe în mod progresiv într-un mod controlat, care absoarbe forta de impact frontal.

SISTEMUL LINK PIVOT BRITAX RÖMER
In cazul unui impact, sistemul nostru Link pivot patentat directioneaza forta în primul rând în jos, în scaunul vehiculului, si apoi mai departe, mai usor - reducând considerabil riscul capului si gâtului prejudiciului.

Protectiile de centura PADS PERFORMANTA CHEST
Tampoane noastre de performanta piept ofera confort si pentru a reduce miscarea de înaintare a copilului dumneavoastra într-o coliziune frontala cu grija si atentie la gât delicat al unui copil. De asemenea, ele ajuta la raspândirea fortelor de la un impact frontal mai uniform pe umeri si pieptul copilului.

Tetiera reglabila si Ham
Tetiera noastra captusita si hamul poate fi usor ajustate cu o singura mâna pentru a se potrivi cu înaltimea copilului dumneavoastra. Înainte de a instala scaunul în masina, verificati pentru a va asigura suportul pentru cap este în pozitia corecta - chiar deasupra umerilor copilului
Usor de a ajustat tetiera a fost proiectat special pentru copiii mai mari, atunci când se utilizeaza centura de siguranta în 3 puncte pentru a le fixa pe scaunul masinii. Tetiera poate fi usor reglat în pozitia corecta, chiar deasupra umerilor copilului, cu o singura mâna - chiar si în timp ce copilul este asezat pe scaun.

Husa scaunului
In mers, bauturile copiilor se pot varsa si murdarii husa scaunului. De aceea am proiectat o husa lavabila, care poate fi usor de scos fara a scoate cablajul, astfel încât sa puteti curata rapid.

Engineered in Germany   Montagu  

Forward facing installation 9 kg - 36 kg

Dimensiuni: H 72 ; L 54 ; l 47 cm.

Greutate: 10kg