Descrierea produsului

iZi Plus - montabil numai cu  spatele catre sensul de mers

• Grupa 0+/1/2 ;

• Greutate: 0-25 Kg;

• Vârsta: 6 luni – 5 ani;

• iZi Plus este aprobat pentru grupele 0+, 1 si 2, orientat cu spatele catre sensul de mers pentru o greutate de 0-25 kg;  

Recomandam folosirea acestui scaun numai pentru copii care pot sta în sezut, adica pentru cei care au împlinit vârsta de 6 luni.

• Fixarea scaunului: prin intermediul centurii de siguranta a masinii.

 

Mai mare

Multi parinti aleg scaunul orientat cu fata catre sensul de mers înainte de vreme. Cu iZi Plus micul pasager poate calatori cu spatele catre sensul de mers perioada mai îndelungata. Scaunul este certificat ECE R44 04 si protejeaza micul pasager asezat cu spatele la sensul de mers de la vârsta de 6 luni pâna la 5 ani.  

 

Mai bun

iZi Plus ofera siguranta sporita  , pozitie de somn îmbunatatita si mai mult spatiu pentru cel mic. Oferind cea mai buna pozitie de somn de pe piata, scaunul este recomandat si pentru copiii mai mici. Pozitia de sezut poate fi ajustata în trei pozitii, oferind un grad de înclinare de 10⁰.   

      

 

Mai rezistent     

Bratul frontal permite o  instalare usoara si stabila, rezultând un scaun solid. Suportul pentru podea si designul scaunului au fost îmbunatatite,  protectia laterala fiind excelenta pentru cap si stomac.

Testele unui scaun bun sunt vizibile. iZi Plus a trecut testul Plus!  Åžtiati  ca testul Plus pretinde criterii atât de stricte încât nici un scaun orientat cu fata catre sensul  de mers nu ar fi in masura sa le respecte?    

                      

 

De ce sa alegem un scaun montat prin centura de siguranta?

Este important ca scaunele miciilor pasageri sa fie  orientate cu spatele cât mai mult timp posibil. Sistemul ISOfix este aprobat pentru grupa de vârsta 0-18 kg.

BeSafe iZi Plus poate fi folosit de copii pâna la 25 kg,  montarea efectuându-se  prin intermediul centurii de siguranta în trei puncte.