Descrierea produsului

Scaunul auto COBY este un scaun de masina pentru 0 + / 1 este omologat ECE R44/04, gandit pentru confortul si siguranta copilului de la nastere la 18 kg.


Scaunul auto COBY a fost supus unor studii tehnice detaliate si a obtinut un certificat de siguranta ECE R44 / 04 in vigoare in Uniunea Europeana. Confortul si siguranta este garantata pe toata durata de viata a scaunului. Designul scaunului asigura o mai buna protectie pentru cap si permite utilizarea scaunulu ce poate fi plasat in directia opusa de mers pentru grupa 0 + pentru copii de la nastere la 13 kg sau poate fi plasat in directia de deplasare pentru grupa 9-18 kg.


Pe suprafata interioara a centuri are un material Anti-alunecare acoperirt pana la umar pentru siguranta optima in cazul unei coliziuni. Scaunul este fabricat din materiale de inalta calitate, din plastic de cea mai buna calitate folosind turnare prin injectie care asigura cea mai buna calitate si finetea produsului finisaj.


Caracteristici:
- Confort si somn linistit al copilului
- Caracteristica cea mai importanta este ca acest scaun contine 2 reductoare legate ( pernuta , primul reductor iar in spatele ei se afla cel de-al doilea reductor lombar ) care permite copiluli un somn linistit si in singuranta.
- Datorita celor 2 reductoare si celor 5 pozitii de somn ( aproape la orizontala face ca drumurile lungi sa fie mult mai confortabile.
- Scaunul auto poate fi utilizat in directia de mers dar si in directia opusa mersului.
- Reductor din material moale delicat la atingere , garantand o pozitie ideala a coloanei vertebrale inca de la nastere.
- Protectie laterala pentru cap, gat si umerii copilului.
- Scaun spatios si confortabil foarte bine captusit
- Spatarul este reglabil in 5 pozitii, se poate folosi de la 0+
- Sistem de prindere in centuri in 5 puncte.
- Scaun larg si confortabil atunci cand reducatorul este scos
- Tetiera reglabila.
-Tesaturi si materiale premium, anti-transpiratie
- Husa detasabila si lavabila
Instalare simpla in masina datorita marcajele de culoare de pe scaun si instructiuni precise
cu ilustratii.


Punem siguranta pe primul - suport certificat KinderKraft ECE R44 / 04 universal,
astfel incat scaunul este recunoscut in toate Tarile din Uniunea Europeana